Повідомленя у нацком

• Автор теми Автор теми Shuller
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K

Shuller

Читач
Дописи
15
Реакції
3
Бали
278
Shuller не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як правильно звернутись у нацком. і де взяти шаблон якщо я ще не можу скачувати файли з форуму?

Вкладення

• Screenshot_20200124-085602.webp
    Screenshot_20200124-085602.webp
    100.6 Кб · Перегляди: 109
  • Screenshot_20200124-085759.webp
    Screenshot_20200124-085759.webp
    43.6 Кб · Перегляди: 118
Як правильно звернутись у нацком. і де взяти шаблон якщо я ще не можу скачувати файли з форуму?
Я таке скидала на Урядовий контакт центр.
ПІБ
ИНН
Тел.
вул. буд. смт. р-н, обл.
Индекс

Я, ПІБ , підтверджена тиску з боку компанії

ТОВ”

Компанія ТОВ “” стверджує що кредит мені був виданий на суму ________тис. грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають близько ____тис. грн від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля _____ тис. грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір № (строк дії договору днів) укладений між ТОВ ” та ПІБ . Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу

"___"___________ 2020 року ПІБ

А я не авторизовувалася,просто на їхню ел.адресу написала.....Так може бути?

Вкладення

• Нацкомpng.webp
    Нацкомpng.webp
    57.7 Кб · Перегляди: 88
На форумі вже писали якось, що Нацком давно не приймає звренення на пошту..

У мене на три мфо стоїть статус прийнятодо розгляду це значить що вони ці МФО почали вже трясти чи ще не скоро я дочекаюсь відповіді??
Можете мені написати будь-ласка як ви писали звернення в Нацком?Чи авторизувалися на їхньому сайті,чи просто на їхню пошту???Дуже прошу...

Можете мені написати будь-ласка як ви писали звернення в Нацком?Чи авторизувалися на їхньому сайті,чи просто на їхню пошту???Дуже прошу...
я тут десь вже скидала лист пошукайте в розділі Нацкомфін
ПІБ
ИНН
Тел.
вул. буд. смт. р-н, обл.
Индекс

ТОВ”

Компанія ТОВ “” стверджує що кредит мені був виданий на суму ________тис. грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають близько ____тис. грн від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля _____ тис. грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір № (строк дії договору днів) укладений між ТОВ ” та ПІБ . Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

я тут десь вже скидала лист пошукайте в розділі Нацкомфін

ПІБ
ИНН
Тел.
вул. буд. смт. р-н, обл.
Индекс

ТОВ”

зареєструйтесь там тоді в особистому кабінеті я копіювала це звернення підставляла на кожне МФО окремо № договора дата к-сть днів суми тіла суми % загальна сума і відправляла

Назад
Угорі