Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зайти на сайт Наркомфина и сделать авторизацию и пишитеЯк правильно звернутись у нацком. і де взяти шаблон якщо я ще не можу скачувати файли з форуму?
Это точно)Зайти на сайт Наркомфина и сделать авторизацию и пишите
Спасибо!!!Зайти на сайт Наркомфина и сделать авторизацию и пишите
Я таке скидала на Урядовий контакт центр.Як правильно звернутись у нацком. і де взяти шаблон якщо я ще не можу скачувати файли з форуму?
Сколько времени ждать от них ответ?Зайти на сайт Наркомфина и сделать авторизацию и пишите
Могут вернуть обращение..А я не авторизовувалася,просто на їхню ел.адресу написала.....Так може бути?
От я надіслала на вказану вами першу зі списку офіційну скриньку,зразок взяла з форуму....тепер думаю чи правильно....Могут вернуть обращение..
У мене на три мфо стоїть статус прийнятодо розгляду це значить що вони ці МФО почали вже трясти чи ще не скоро я дочекаюсь відповіді??Сколько времени ждать от них ответ?
Погано, може їм листами писати з повідомленням про отриманняНа форумі вже писали якось, що Нацком давно не приймає звренення на пошту..
Можете мені написати будь-ласка як ви писали звернення в Нацком?Чи авторизувалися на їхньому сайті,чи просто на їхню пошту???Дуже прошу...У мене на три мфо стоїть статус прийнятодо розгляду це значить що вони ці МФО почали вже трясти чи ще не скоро я дочекаюсь відповіді??
я тут десь вже скидала лист пошукайте в розділі НацкомфінМожете мені написати будь-ласка як ви писали звернення в Нацком?Чи авторизувалися на їхньому сайті,чи просто на їхню пошту???Дуже прошу...
Я таке скидала на Урядовий контакт центр.Можете мені написати будь-ласка як ви писали звернення в Нацком?Чи авторизувалися на їхньому сайті,чи просто на їхню пошту???Дуже прошу...
Можете мені написати будь-ласка як ви писали звернення в Нацком?Чи авторизувалися на їхньому сайті,чи просто на їхню пошту???Дуже прошу...
зареєструйтесь там тоді в особистому кабінеті я копіювала це звернення підставляла на кожне МФО окремо № договора дата к-сть днів суми тіла суми % загальна сума і відправлялая тут десь вже скидала лист пошукайте в розділі Нацкомфін
Я таке скидала на Урядовий контакт центр.
ПІБ
ИНН
Тел.
вул. буд. смт. р-н, обл.
Индекс
Я, ПІБ , підтверджена тиску з боку компанії
ТОВ”
Компанія ТОВ “” стверджує що кредит мені був виданий на суму ________тис. грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають близько ____тис. грн від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля _____ тис. грн)
Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір № (строк дії договору днів) укладений між ТОВ ” та ПІБ . Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Прошу відповідь надати на електронну адресу
"___"___________ 2020 року ПІБ
Урядовий контактний центр »
ukc.gov.ua
Дайте свою електронку скину туда. Я писала мне помогло.Як правильно звернутись у нацком. і де взяти шаблон якщо я ще не можу скачувати файли з форуму?
[email protected]Дайте свою електронку скину туда. Я писала мне помогло.
Сможете и мне помочь?Дайте свою електронку скину туда. Я писала мне помогло.
Да конечноСможете и мне помочь?
Скинула
Дякую .....прийшло....а ви як надсилали?через урядову?
Дякую,,, прийшло,,,,,а як ви надсилали?через урядову?Да конечно
Скинула