Повідомлення щастя про судове засідання

• Автор теми Автор теми parampam
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 76

parampam

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
9
Бали
3
parampam не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вперше стикаюсь з цим, на скріні ніби все видно, не знаю чи роблю пост в правильній гілці, якщо ні то вибачте. Так як вперше стикаюсь, хотілось було почути щось про це і хто це в загалому ось це "товаристо з обмеженою відповідальністю...."

Вкладення

• photo_2026-02-06_20-07-02.webp
    photo_2026-02-06_20-07-02.webp
    48.6 Кб · Перегляди: 1
Вперше стикаюсь з цим, на скріні ніби все видно, не знаю чи роблю пост в правильній гілці, якщо ні то вибачте. Так як вперше стикаюсь, хотілось було почути щось про це і хто це в загалому ось це "товаристо з обмеженою відповідальністю...."
коллект центр))
купують борги на право і на ліво.
і доволі часто бігають по судам.

коллект центр))
купують борги на право і на ліво.
і доволі часто бігають по судам.
а як мені далі діяти? як зрозуміти за який це вони кредит і т.д. просто вперше таке, я тут зелений ще так би мовити

а як мені далі діяти? як зрозуміти за який це вони кредит і т.д. просто вперше таке, я тут зелений ще так би мовити
зареєструйтесь в електронному суді (звісно, якщо не плануєте захищатись, не реєструйтесь) і там буде позовна заява з додатками, в якій все розписано))
кому, за що, і скільки

зареєструйтесь в електронному суді (звісно, якщо не плануєте захищатись, не реєструйтесь) і там буде позовна заява з додатками, в якій все розписано))
кому, за що, і скільки
"СЛУЖБА МИТТЄВОГО КРЕДИТУВАННЯ" тобто як я поняв "бистрозайм" початкові були, а зараз ці колект центр хочуть з 3000 тіла хочуть. то як мені судитись, що робити? я не хочу щоб на мені щось висіло з суда

Вкладення

• 1770466006739.webp
    1770466006739.webp
    6.3 Кб · Перегляди: 1
Кстати, а что делать, если заграницей, а назначили суд? Можно просто кому-то заплатить, чтоб кто-то этим всем занимался? Это так работает? Спрашиваю из интереса.

Кстати, а что делать, если заграницей, а назначили суд? Можно просто кому-то заплатить, чтоб кто-то этим всем занимался? Это так работает? Спрашиваю из интереса.
А там ніби онлайн то все можна ж робити вже, ні? Чи я помиляюсь можливо

саме так це і працює))
звертаєтесь до адвоката, а далі вже справа за ним

"СЛУЖБА МИТТЄВОГО КРЕДИТУВАННЯ" тобто як я поняв "бистрозайм" початкові були, а зараз ці колект центр хочуть з 3000 тіла хочуть. то як мені судитись, що робити? я не хочу щоб на мені щось висіло з суда
хочу- не хочу)) то вже діло третє.
тепер, вам треба визначитись, чи будете ви захищатись, чи ні.
якщо так, пишіть по контактах у підпису, подивимось що можна зробити

Назад
Угорі