Повернення витрат за правову допомогу

• Автор теми Автор теми Janysja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 410

Janysja

Форумчанин
Дописи
205
Реакції
63
Бали
5125
Janysja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня підкажіть хто подавав заяву виконавцю про повернення коштів за правову допомогу (за рішенням суду) через скільки часу Вам повернули кошти.?

Доброго дня підкажіть хто подавав заяву виконавцю про повернення коштів за правову допомогу (за рішенням суду) через скільки часу Вам повернули кошти.?
много нюансов... иногда получается даже без обращения к исполнителю взыскать.... иногда пару недель после открытия исполнительного производства, есть случаи когда вообще невозможно взыскать....
многое зависит от того, с кого вы взыскиваете..

много нюансов... иногда получается даже без обращения к исполнителю взыскать.... иногда пару недель после открытия исполнительного производства, есть случаи когда вообще невозможно взыскать....
многое зависит от того, с кого вы взыскиваете..
А якщо признавали виконавче недійсним, назначена компенсація витрат. З кого вони будуть списуватися? З кредитора чи виконавця? І виконавчий лист нести будь якому виконавцю, чи є якісь правила?

А якщо признавали виконавче недійсним, назначена компенсація витрат. З кого вони будуть списуватися? З кредитора чи виконавця? І виконавчий лист нести будь якому виконавцю, чи є якісь правила?
Стягуються судові витрати з відповідача по справі.
Приватний виконавець має право прийняти до виконання виконавчий документ та відкрити виконавче провадження у разі, якщо місце проживання, перебування боржника - фізичної особи, місцезнаходження боржника - юридичної особи або місцезнаходження майна боржника знаходиться в межах території, у якій розташований його виконавчий округ.

Стягуються судові витрати з відповідача по справі.
Приватний виконавець має право прийняти до виконання виконавчий документ та відкрити виконавче провадження у разі, якщо місце проживання, перебування боржника - фізичної особи, місцезнаходження боржника - юридичної особи або місцезнаходження майна боржника знаходиться в межах території, у якій розташований його виконавчий округ.
І як мені зрозуміти куди нести? Сенс банк має вертати? І як знайти виконавця? Я сама маю передавати, чи автоматично будуть направлені документи?

як знайти виконавця?

Я б рекомендував би Авторгова Андрія (по батькові не пам'ятаю). Дуже швидко все зробив. Прям, дуже.

Я сама маю передавати
Надайте йому всі необхідні документи і за 3-5 днів все буде у вас на рахунку.

Я б рекомендував би Авторгова Андрія (по батькові не пам'ятаю). Дуже швидко все зробив. Прям, дуже.

Надайте йому всі необхідні документи і за 3-5 днів все буде у вас на рахунку.
Дякую. Але ж пишуть що виконавець має бути з того округу де боржник?

Не в курсе. Я из Харькова, а он не знаю, даже откуда. Отправил НП документы и все. Вот прям в лучшем виде все сделал. Причем, что-то в районе 2-3 дней с момента получения документов.

правильно.
але боржник, у вашому випадку, це мфо/банк.
тож шукайте виконавця по місту реєстрації саме кредитора, а не вашому

Назад
Угорі