Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
много нюансов... иногда получается даже без обращения к исполнителю взыскать.... иногда пару недель после открытия исполнительного производства, есть случаи когда вообще невозможно взыскать....Доброго дня підкажіть хто подавав заяву виконавцю про повернення коштів за правову допомогу (за рішенням суду) через скільки часу Вам повернули кошти.?
А якщо признавали виконавче недійсним, назначена компенсація витрат. З кого вони будуть списуватися? З кредитора чи виконавця? І виконавчий лист нести будь якому виконавцю, чи є якісь правила?много нюансов... иногда получается даже без обращения к исполнителю взыскать.... иногда пару недель после открытия исполнительного производства, есть случаи когда вообще невозможно взыскать....
многое зависит от того, с кого вы взыскиваете..
Стягуються судові витрати з відповідача по справі.А якщо признавали виконавче недійсним, назначена компенсація витрат. З кого вони будуть списуватися? З кредитора чи виконавця? І виконавчий лист нести будь якому виконавцю, чи є якісь правила?
І як мені зрозуміти куди нести? Сенс банк має вертати? І як знайти виконавця? Я сама маю передавати, чи автоматично будуть направлені документи?Стягуються судові витрати з відповідача по справі.
Приватний виконавець має право прийняти до виконання виконавчий документ та відкрити виконавче провадження у разі, якщо місце проживання, перебування боржника - фізичної особи, місцезнаходження боржника - юридичної особи або місцезнаходження майна боржника знаходиться в межах території, у якій розташований його виконавчий округ.
як знайти виконавця?
Надайте йому всі необхідні документи і за 3-5 днів все буде у вас на рахунку.Я сама маю передавати
Дякую. Але ж пишуть що виконавець має бути з того округу де боржник?![]()
Я б рекомендував би Авторгова Андрія (по батькові не пам'ятаю). Дуже швидко все зробив. Прям, дуже.
Надайте йому всі необхідні документи і за 3-5 днів все буде у вас на рахунку.
Не в курсе. Я из Харькова, а он не знаю, даже откуда. Отправил НП документы и все. Вот прям в лучшем виде все сделал. Причем, что-то в районе 2-3 дней с момента получения документов.Дякую. Але ж пишуть що виконавець має бути з того округу де боржник?
правильно.Дякую. Але ж пишуть що виконавець має бути з того округу де боржник?