?Ольга 33
Форумчанин
- Дописи
- 81
- Реакції
- 114
- Бали
- 5090
?Ольга 33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Вирішила створити тему з приводу повернення надмірно сплачених відсотків згідно пункту 15 статті 14 Закону України " Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей". Можливо, буде комусь корисно. Я дружина діючого військового по мобілізації, який служить вже три роки. В квітні місяці нажаль другий раз влізла в МФО, паралельно користувалася ломбардами. Ще недавно в мене було 22 відкритих МФО, на сьогодні залишилось 13 і їх кількість кожного дня знижується, оскільки всюди подана заява на перерахунок кредиту і повернення переплати. Дуже легко без витягу з наказу повернули переплату - Євакеш, Просто кредит, Фьорст кредит, лоан плюс, треба, легко, мікрокеш. Єгроші теж не потрібен витяг, але вони з цим дуже тугі. На листи не відповідають, вчора скинули переплату 7300, позику закрили за рахунок пролонгацій, але не зрозуміло що це за сума, по якому договору. Надіслала їм офіційного листа щоб надали виписку по кожному кредиту. Поки мовчать. Ломбард перший прийняв заяву 6 жовтня і теж поки що тиша. Нові кредити і бікредіт, швидко гроші і алекскредит вимагають весь пакет документів включно з витягом. Надала. Нові кредити і бікредіт в той же день зробили перерахунок, поставили суму до повернення, сказали очікувати, скинуть протягом 30 роб днів. Процент в той же день як отримав весь пакет документів закрив позику за рахунок пролонгацій. Цікавить як швидко повертають відсотки Смартівей? Можливо, вже комусь повертали? Ну і найболючіше! Біти і Кріпсі. Є сенс їм скидати якісь документи? Протермінування ще немає, чи хтось пробував їм надавати документи для списання відсотків? Поділіться досвідом. І цікавить як швидко Ломбард перший повертає відсотки? Знаю, що на розгляд дається 30 днів. Цікавить як на практиці. Бо поки два тижні пройшло і ще тиша від них