Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Повернення надмірно сплачених коштів МФО контракт + УБД
Вітаю! А чи стосується ця тема закритих виконавчих по МФО? Чи це працює тіки з закритими кредитами в довиконавчаму/досудовому порядку?
Я військовий, за мобілізацією, більшість ВП закривав вже під час служби на протязі 4 років)
Вітаю! А чи стосується ця тема закритих виконавчих по МФО? Чи це працює тіки з закритими кредитами в довиконавчаму/досудовому порядку?
Я військовий, за мобілізацією, більшість ВП закривав вже під час служби на протязі 4 років)
Вітаю, підскажіть будь ласка, в цікавить чи передавали Ваші справи на АФК Таліон плюс і чи повернули переплату якщо закривали в їхнього факторингу
Дякую
Якщо Ви не подавали відзивів на позови, то діло шлехт. Особливо, якщо МФО не знало, що Ви військовослужбовець до звернення в суд чи до постановлення рішення.
Доброго вечора! В мене ВП було тільки по швидко гроші, так от при перерахунку вони повернули кошти по цьому договору по якому було ВП. Я в заяві перераховував всі договори, які були укладені.
Вітаю, підскажіть будь ласка, в цікавить чи передавали Ваші справи на АФК Таліон плюс і чи повернули переплату якщо закривали в їхнього факторингу
Дякую
Доброго вечора! В мене ВП було тільки по швидко гроші, так от при перерахунку вони повернули кошти по цьому договору по якому було ВП. Я в заяві перераховував всі договори, які були укладені.
Доброго вечора! Ні, їх в мене не було.
Я подав в суд тільки на ТОВ Кредитонлайн, то зараз поки триває судовий процес
Доброго дня! Ви подали на Кредитонлайн на повернення відсотків? Бо мені відмовили... НБУ сказав, що їх вже не котролює. Ви самі подавали в суд чи з адвокатом?
Хто повертав відсотки з ФК Гелексі (Cashinsky)? Мені прийшла відповідь надати квитанції про оплату, так як у них інформація не зберіглася.
Завантажуй застосунок АНТИКОЛЕКТОР 2.0 з усіма корисними функціями!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.