Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Повернення надмірно сплачених коштів МФО контракт + УБД
Вітаю! А чи стосується ця тема закритих виконавчих по МФО? Чи це працює тіки з закритими кредитами в довиконавчаму/досудовому порядку?
Я військовий, за мобілізацією, більшість ВП закривав вже під час служби на протязі 4 років)
Вітаю! А чи стосується ця тема закритих виконавчих по МФО? Чи це працює тіки з закритими кредитами в довиконавчаму/досудовому порядку?
Я військовий, за мобілізацією, більшість ВП закривав вже під час служби на протязі 4 років)
Вітаю, підскажіть будь ласка, в цікавить чи передавали Ваші справи на АФК Таліон плюс і чи повернули переплату якщо закривали в їхнього факторингу
Дякую
Якщо Ви не подавали відзивів на позови, то діло шлехт. Особливо, якщо МФО не знало, що Ви військовослужбовець до звернення в суд чи до постановлення рішення.
Завантажуй застосунок АНТИКОЛЕКТОР 2.0 з усіма корисними функціями!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.