Повернення надмірно сплачених коштів МФО контракт + УБД

• Автор теми Автор теми ДіанаК
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K
Вітаю! А чи стосується ця тема закритих виконавчих по МФО? Чи це працює тіки з закритими кредитами в довиконавчаму/досудовому порядку?
Я військовий, за мобілізацією, більшість ВП закривав вже під час служби на протязі 4 років)

Вітаю! А чи стосується ця тема закритих виконавчих по МФО? Чи це працює тіки з закритими кредитами в довиконавчаму/досудовому порядку?
Я військовий, за мобілізацією, більшість ВП закривав вже під час служби на протязі 4 років)
По ВП воно не працює

Сьогодні надійшла відповідь від Манівео та паралельно повернули кошти (перерахували ще з 2015 року).

І Лінеура отримали документи по Укрпошті.

Далі буде...
Вітаю, підскажіть будь ласка, в цікавить чи передавали Ваші справи на АФК Таліон плюс і чи повернули переплату якщо закривали в їхнього факторингу
Дякую

Якщо Ви не подавали відзивів на позови, то діло шлехт. Особливо, якщо МФО не знало, що Ви військовослужбовець до звернення в суд чи до постановлення рішення.

Назад
Угорі