Потрібна підтримка, порада.

• Автор теми Автор теми Luda1996
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 635

Luda1996

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
17
Бали
133
Luda1996 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, хочу поділитися з вами своєю історією, вже просто немає сили та нервів все це витримати, кожного дня читаю форум та трохи заспокоює, але все одно розумію що нічим хорошим це не скінчиться.
В мене 17 МФО з загальною сумою вже десь дійшло до 150 тисяч, вже йде 2 місяць прострочки, майже 400 номерів в чорному списку, кожного дня не дають спокою, від учора почали писати погрози на вайбер, трубку я не беру, не розмовляю та на їхні смс теж не реагую, за цей короткий час вже вдосталь зіпсували нервів, стресів, що саме цікаво знайшли не моїх рідних а рідних чоловіка і їх достають дзвінками, листів по 10 шт на день, що саме найгірше в моїй ситуації це те що я втягла в все це лайно свою маму, і відтепер в неї 4 МФО, таким чином старалися закрити мої,платити зараз немає чим, я в декретній відпустці, гроші потрібні були на те що потрапили з дитиною в лікарню, більше місяця пробули там, ось так все і почалося брала інші кредити щоб перекривати а так як з їхніми відсотками грошей не хватало, ось і набігло до 17МФО,чоловік знає але не про всі, рідним говорю щоб незвертали увагу та не спілкувалися з ними що я нічого не брала, чоловік змусив піти в поліцію та написати заяву за угрози та вимогательство, що далі робити та як його все вирішувати не знаю, постійно лізуть в голову погані думки, вже крім цих МФО не про що неможу думати, напружені відносини в родині, тільки форум допомагає, але ж воно само собою так невирішиться, а ще як почнеться тяганина з судами, то і думати не хочеться... Дуже Вам дякую за цей форум, що тут можно поділитися своїми думками та проблемами... Бажаю всім гарного настрою?та веселих свят ???

Доброго вечора, хочу поділитися з вами своєю історією, вже просто немає сили та нервів все це витримати, кожного дня читаю форум та трохи заспокоює, але все одно розумію що нічим хорошим це не скінчиться.
В мене 17 МФО з загальною сумою вже десь дійшло до 150 тисяч, вже йде 2 місяць прострочки, майже 400 номерів в чорному списку, кожного дня не дають спокою, від учора почали писати погрози на вайбер, трубку я не беру, не розмовляю та на їхні смс теж не реагую, зв цей короткий час вже вдосталь зіпсували нервів, стресів, що саме цікаво найшли не моїх рідних а рідних чоловіка і іх достають дзвінками, листів по 10 шт на день, що саме найгірше в моїй ситуації це те що я втягла в все це лайно свою маму, і відтепер в неї 4 МФО, таким чином деяки закрили мої,платити зараз немає чим, я в декретній відпустці, гроші потрібні були на те що потрапили з дитиною в лікарню, більше місяця пробули там, ось так все і почалося брала інші кредити щоб перекривати а так як з їхніми відсотками грошей не хватало, ось і набігло до 17,чоловік знає але не про всі, рідним говорю щоб незвертали увагу та не спілкувалися з ними що я нічого не брала, чоловік змусив піти в поліцію та написати заяву за угрози та вимогательство, що далі робити та як його все вирішувати не знаю, постійно лізуть в голову погані думки, вже крім цих МФО не про що неможу думати, напружені відносини в родині, тільки форум допомагає, але ж воно само собою так невирішиться, а ще як почнеться тяганина з судами, то і думати не хочеться... Дуже Вам дякую за цей форум, що тут можно поділитися своїми думками та проблемами... Бажаю всім гарного настрою?та веселих свят ???
Заспокойтеся, читайте теми по Ваших шарагах. Всё доступно та ясно, скоро трішки угомоняться. Вирішили морозитися, то вже ідіть до кінця. Сама була така залякана, боялася кожного дзвінка. Переживём!!!
Якби я розповіла свою історію з мфо мені б навіть думаю, що ніхто не повірив би. Як зробила і моя мама. Але зараз все нормально.
Для всього потрібен час!!)))

Останнє редагування:
Только пережить ,жизнь на этом не заканчивается!Вы не первая и не последняя,суды с МФО - это редчайшая редкость )А если с вас нечего взять ,то вам даже на руку )

Заспокойтеся, читайте теми по Ваших шарагах. Всё доступно та ясно, скоро трішки угомоняться. Вирішили морозитися, то вже ідіть до кінця. Сама була така щаоякана, боялася кожного дзвінка. Переживём!!!
Якби я розповіла свою історію з мфо мені б навіть думаю, що ніхто не повірив би. Як зробила і моя мама. Але зараз все нормально.
Для всього потрібен час!!)))
Дякую ?

У самого такая ситуация. Сам не знаю как произошло. Но есть как есть. Поэтому успокоился, на грубость отвечаю грубостью. Посылаю всех на три буквы. В суд. Они морозятся, не идут. Вся эта ситуация с МФО, повернулась с интересной стороны, а именно стала проверкой для друзей. Теперь я узнал кто настоящий друг и на кого можно положиться. Один мой старинный друг, почему-то встал на сторону каллов. Мы перестали общаться.

Здравствуйте, Людмила. Если есть возможность обратитесь к нашим юристам из нашего форума например или к местным, которым вы доверяете (хотя местные могут быть не в курсе всей подоплеки как мой местный юрист, приходится ему целые материалы направлять). Направьте запрос всем этим МФО о требовании определенных документов, затем на основании того как выполнили запрос составляете грамотно жалобу в нацком со всеми подоплеками, потому-что те образцы, которые в нашем форуме не могут дать гарантированного результата, сверяйте мнение о таких образцах и какие результаты получили наши соратники форумчани.

Послушайте мнение других не менее опытных форумчан по решению данных вопросов с МФО, которые хоть как-то решали вопросы при использовании публикаций материалов из нашего форума. На мой взгляд многие договора, которые составляют МФО вообще с нарушением законов, поэтому еще не все потеряно и в лучшем случаи вы достигнете на то, чтобы всем этим МФО вы были должны по телам микрокредитов (займа на условиях финансового кредита, так-как полноценные кредиты могут выдавать только банки), тогда МФО придется считаться с вами по срокам выплаты, чтобы хоть как-то закрыть дела.

Здравствуйте, Людмила. Если есть возможность обратитесь к нашим юристам из нашего форума например или к местным, которым вы доверяете (хотя местные могут быть не в курсе всей подоплеки как мой местный юрист, приходится ему целые материалы направлять). Направьте запрос всем этим МФО о требовании определенных документов, затем на основании того как выполнили запрос составляете грамотно жалобу в нацком со всеми подоплеками, потому-что те образцы, которые в нашем форуме не могут дать гарантированного результата, сверяйте мнение о таких образцах и какие результаты получили наши соратники форумчани.

Послушайте мнение других не менее опытных форумчан по решению данных вопросов с МФО, которые хоть как-то решали вопросы при использовании публикаций материалов из нашего форума. На мой взгляд многие договора, которые составляют МФО вообще с нарушением законов, поэтому еще не все потеряно и в лучшем случаи вы достигнете на то, чтобы всем этим МФО вы были должны по телам микрокредитов (займа на условиях финансового кредита, так-как полноценные кредиты могут выдавать только банки), тогда МФО придется считаться с вами по срокам выплаты, чтобы хоть как-то закрыть дела.
Дуже дякую за пораду

Назад
Угорі