Потрібна інформація, тероризує в телеграмі якийсь "ccc"

• Автор теми Автор теми Vasaka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 2K
Вам точно біти чи кріпсі не «повісили» ліву позику? Можуть бути й вони, якщо Ви кажете, що там закрили. Давно розрахувались?

тю... зачем с ними общаться? Шлите на или В, и пофиг кому оно там пишет. и передайте, что у него очень красивая мама, я только что от неё

Є протермінування
Fin X
На все
Швидко гроші
Нові кредити
Bee кредит
Більше наче нема ніде , та і осталось ще декілька там проплачено , тротериінувань немає
Та ще цей гусь в 18 годині пропадає

Та пока мовчать

Він сосідам таку xepню пише , думаю кантори так непрацюють ? Але тут непоймеш , маю завтра закрити всі

Просто з тих де протермінування навряд хто так працює
У мене подібне робили нові кредити, але телефонували,а не писали. І моїм усім колегам, і мами колегам по роботі розказували за кредити
Наскільки я знаю beecredit також від них
Також з невідомого номера, не представлялись
Я сказала, що готова домовлятись та через годину написали нові кредити

Але фінх не мала , тому не скажу точно. Читала, що у багатьох вони адекватні
Швидко гроші у мене взагалі чемні були
І про на все такого не читала ніколи ( сама їх не мала )

Вам точно біти чи кріпсі не «повісили» ліву позику? Можуть бути й вони, якщо Ви кажете, що там закрили. Давно розрахувались?
З бітами як тиждень кріпсі мабуть тижня три як закрив

У мене подібне робили нові кредити, але телефонували,а не писали. І моїм усім колегам, і мами колегам по роботі розказували за кредити
Наскільки я знаю beecredit також від них
Також з невідомого номера, не представлялись
Я сказала, що готова домовлятись та через годину написали нові кредити

Але фінх не мала , тому не скажу точно. Читала, що у багатьох вони адекватні
Швидко гроші у мене взагалі чемні були
І про на все такого не читала ніколи ( сама їх не мала )
На який день протермінування?
Представлялись ?

Десь
З бітами як тиждень кріпсі мабуть тижня три як закрив

На який день протермінування?

Представлялись ?
Почали телефонувати десь через 4 місяців після протермінування
Звичайно, не представлялись та усіма словами відмовлялись, що це вони. Але написали, що з вами зв’яжуться для вирішення ситуації. Через годину написали з іншого номера нові кредити. на мої запитання навіщо такими займаються - кажуть ми не писали нічого, це не ми. Представлявся компанією граніт, якої у природі не існує, коли телефонував.

До цього лише повідомлення в Вайбер та на пошту рідко

такі вже не видають давно, померли від ковіду...
сайт і бренд так називався cerditup, юридично тов велфін, але це абсолютно не ваша історія
Оффтоп

Як це померли? Кому я тоді закрив тіло 2018 року пару місяців тому?😆

Хто знає , хтось по мені працює непонятно хто підписаний в телеграмі ccc, пише родичам сосідам тільки в телеграмі , нічого не каже хто і звідки , від кого требує якийсь борг непорятний таку xepню пише . Дайте якусь інфу може в кого було таке .дякую
Ваша помилка була з ідіотом вступити в контакт. Треба всім запам'ятати, хто читає, хто має ці кредити, що переписка чи розмова з ними не вирішує нічого. Вирішує лише наявність грошей. є гроші, закриваєте, пропонуєте, немає, хай йдуть .... і все.

Назад
Угорі