Vasaka
Форумчанин
- Дописи
- 27
- Реакції
- 19
- Бали
- 128
Vasaka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Це хто такі?Мені щось подібне творили кредітап колись
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це хто такі?Мені щось подібне творили кредітап колись
такі вже не видають давно, померли від ковіду...Це хто такі?
У мене подібне робили нові кредити, але телефонували,а не писали. І моїм усім колегам, і мами колегам по роботі розказували за кредитиЄ протермінування
Fin X
На все
Швидко гроші
Нові кредити
Bee кредит
Більше наче нема ніде , та і осталось ще декілька там проплачено , тротериінувань немає
Та ще цей гусь в 18 годині пропадає
Та пока мовчать
Він сосідам таку xepню пише , думаю кантори так непрацюють ? Але тут непоймеш , маю завтра закрити всі
Просто з тих де протермінування навряд хто так працює
З бітами як тиждень кріпсі мабуть тижня три як закривВам точно біти чи кріпсі не «повісили» ліву позику? Можуть бути й вони, якщо Ви кажете, що там закрили. Давно розрахувались?
На який день протермінування?У мене подібне робили нові кредити, але телефонували,а не писали. І моїм усім колегам, і мами колегам по роботі розказували за кредити
Наскільки я знаю beecredit також від них
Також з невідомого номера, не представлялись
Я сказала, що готова домовлятись та через годину написали нові кредити
Але фінх не мала , тому не скажу точно. Читала, що у багатьох вони адекватні
Швидко гроші у мене взагалі чемні були
І про на все такого не читала ніколи ( сама їх не мала )
Почали телефонувати десь через 4 місяців після протермінуванняЗ бітами як тиждень кріпсі мабуть тижня три як закрив
На який день протермінування?
Представлялись ?
такі вже не видають давно, померли від ковіду...
сайт і бренд так називався cerditup, юридично тов велфін, але це абсолютно не ваша історія
Ваша помилка була з ідіотом вступити в контакт. Треба всім запам'ятати, хто читає, хто має ці кредити, що переписка чи розмова з ними не вирішує нічого. Вирішує лише наявність грошей. є гроші, закриваєте, пропонуєте, немає, хай йдуть .... і все.Хто знає , хтось по мені працює непонятно хто підписаний в телеграмі ccc, пише родичам сосідам тільки в телеграмі , нічого не каже хто і звідки , від кого требує якийсь борг непорятний таку xepню пише . Дайте якусь інфу може в кого було таке .дякую