- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10252
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Какая ужасная новостьПисала писака. А потім у них забрали ліцензію![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Какая ужасная новостьПисала писака. А потім у них забрали ліцензію![]()
Я думала вони самі адекватні))Я не застала їх дичі. Як читаю форумчан, так дивуюсь. Борзі стали![]()
Вирішили вони пограти у злого поліцейськогоЯ думала вони самі адекватні))
Але нє,то спочатку мене шукали з досудового відділу по всій родині,а сьогодні вже колишній чоловік дзвонив в паніці питаючи куди це я його втягла![]()
Так сумуємо усім форумомКакая ужасная новость![]()
Справа в тому що вони не кажуть хто вони)Вирішили вони пограти у злого поліцейського
Фіксуйте їх дурню та скаргу в НБУ пишіть![]()
Як Ви можете, втікачка та шахрайка, утримуєте незаконно гроші компанії. Відпустіть їхСправа в тому що вони не кажуть хто вони)
Сьогодні дзвонили сестрі і колишньому представляючись кредитною спілкою і говорили обом різну інформацію)
А вот перед тим як зробити це діло то мені кр7 писали і погрожували судом і типу що я переховуюсь від них![]()
Та хай забирають,тільки вже нехай перестають грати ці рольові ігриЯк Ви можете, втікачка та шахрайка, утримуєте незаконно гроші компанії. Відпустіть їх![]()
Ми колись так з криптопозиками гралисьТа хай забирають,тільки вже нехай перестають грати ці рольові ігри![]()
Бог вберіг від них,або я трохи в цьому не розібралась до кінця і не взяла в нихМи колись так з криптопозиками грались![]()
Справи з криптопозиками схожі на рядки з пісні: «Не пугайся, не пугайся, детка, заходи в мою большую клетку»Бог вберіг від них,або я трохи в цьому не розібралась до кінця і не взяла в них![]()
Привет. Я думаю это новые кредиты или их братья би кредит. Почитай что они творили и делают в разделе про них. Узнаешь почерк.Так і все таки як думаєте то finx? На все так непрацюють?
Я б їх взагалі всі закрив , це спеціально розроблена яма боргова
На все сильно наполягають , надзванюють , бо 20 раз на день , фін x пару раз набрали , на вайбер писали , та пропали , можливо цей сорт від них появився?
Creepsee та біти то взагалі дніще
После 30 дней у всех компаниях начинается веселье ) почитай ) они и группы в Вайбере с коллажами делают и зеки звонят)Протермінування в мене максимум 45 днів
А силку можна? Я тут недавно на форумі , тому навряд знайдуПривет. Я думаю это новые кредиты или их братья би кредит. Почитай что они творили и делают в разделе про них. Узнаешь почерк.
А силку можна? Я тут недавно на форумі , тому навряд знайду
anticollector.ua
Ну на все типу самі наярюють , нові кредити взагалі мовчать , bee через день якийсь дзвонить , швидко гроші наче адекватно і списання пропонують , ще забув є юнекс банк , фреш кредітПосле 30 дней у всех компаниях начинается веселье ) почитай ) они и группы в Вайбере с коллажами делают и зеки звонят)
Почитай за новые. Пролистай немного) станет понятнее ) что это за контора )Ну на все типу самі наярюють , нові кредити взагалі мовчать , bee через день якийсь дзвонить , швидко гроші наче адекватно і списання пропонують , ще забув є юнекс банк , фреш кредіт
А у Вас ще є Біти та Кріпсі?Так і все таки як думаєте то finx? На все так непрацюють?
Я б їх взагалі всі закрив , це спеціально розроблена яма боргова
На все сильно наполягають , надзванюють , бо 20 раз на день , фін x пару раз набрали , на вайбер писали , та пропали , можливо цей сорт від них появився?
Creepsee та біти то взагалі дніще
Кажуть bee кредит та нові кредити , що вони працюють виключно з клієнтом , але такі піда.. від них теж можуть бути?
Дуже схожеПочитай за новые. Пролистай немного) станет понятнее ) что это за контора )
Ні , вже закрив, більше туди ніколиА у Вас ще є Біти та Кріпсі?