Потрібна інформація, тероризує в телеграмі якийсь "ccc"

• Автор теми Автор теми Vasaka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 2K
Я не застала їх дичі. Як читаю форумчан, так дивуюсь. Борзі стали 🤡
Я думала вони самі адекватні))
Але нє,то спочатку мене шукали з досудового відділу по всій родині,а сьогодні вже колишній чоловік дзвонив в паніці питаючи куди це я його втягла😂

Я думала вони самі адекватні))
Але нє,то спочатку мене шукали з досудового відділу по всій родині,а сьогодні вже колишній чоловік дзвонив в паніці питаючи куди це я його втягла😂
Вирішили вони пограти у злого поліцейського 😆
Фіксуйте їх дурню та скаргу в НБУ пишіть 👌

Какая ужасная новость 😁
Так сумуємо усім форумом 🤣 Але хоча б людям не будуть псувати життя. Хоч ці.

Вирішили вони пограти у злого поліцейського 😆
Фіксуйте їх дурню та скаргу в НБУ пишіть 👌
Справа в тому що вони не кажуть хто вони)
Сьогодні дзвонили сестрі і колишньому представляючись кредитною спілкою і говорили обом різну інформацію)
А вот перед тим як зробити це діло то мені кр7 писали і погрожували судом і типу що я переховуюсь від них 😅

Справа в тому що вони не кажуть хто вони)
Сьогодні дзвонили сестрі і колишньому представляючись кредитною спілкою і говорили обом різну інформацію)
А вот перед тим як зробити це діло то мені кр7 писали і погрожували судом і типу що я переховуюсь від них 😅
Як Ви можете, втікачка та шахрайка, утримуєте незаконно гроші компанії. Відпустіть їх 🤣

Бог вберіг від них,або я трохи в цьому не розібралась до кінця і не взяла в них😂
Справи з криптопозиками схожі на рядки з пісні: «Не пугайся, не пугайся, детка, заходи в мою большую клетку» 🤣🤣🤣

Так і все таки як думаєте то finx? На все так непрацюють?

Я б їх взагалі всі закрив , це спеціально розроблена яма боргова

На все сильно наполягають , надзванюють , бо 20 раз на день , фін x пару раз набрали , на вайбер писали , та пропали , можливо цей сорт від них появився?

Creepsee та біти то взагалі дніще

Кажуть bee кредит та нові кредити , що вони працюють виключно з клієнтом , але такі піда.. від них теж можуть бути?

Останнє редагування:

На все сильно наполягають , надзванюють , бо 20 раз на день , фін x пару раз набрали , на вайбер писали , та пропали , можливо цей сорт від них появився?

Привет. Я думаю это новые кредиты или их братья би кредит. Почитай что они творили и делают в разделе про них. Узнаешь почерк.

Привет. Я думаю это новые кредиты или их братья би кредит. Почитай что они творили и делают в разделе про них. Узнаешь почерк.
А силку можна? Я тут недавно на форумі , тому навряд знайду

А силку можна? Я тут недавно на форумі , тому навряд знайду

После 30 дней у всех компаниях начинается веселье ) почитай ) они и группы в Вайбере с коллажами делают и зеки звонят)
Ну на все типу самі наярюють , нові кредити взагалі мовчать , bee через день якийсь дзвонить , швидко гроші наче адекватно і списання пропонують , ще забув є юнекс банк , фреш кредіт

Ну на все типу самі наярюють , нові кредити взагалі мовчать , bee через день якийсь дзвонить , швидко гроші наче адекватно і списання пропонують , ще забув є юнекс банк , фреш кредіт
Почитай за новые. Пролистай немного) станет понятнее ) что это за контора )

Кажуть bee кредит та нові кредити , що вони працюють виключно з клієнтом , але такі піда.. від них теж можуть бути?
А у Вас ще є Біти та Кріпсі?

Почитай за новые. Пролистай немного) станет понятнее ) что это за контора )
Дуже схоже

А у Вас ще є Біти та Кріпсі?
Ні , вже закрив, більше туди ніколи

Короче це мабуть нові кредити , пишу в підтримку так то так , кажуть надайте докази що це ми , а той чорт писав нічого не скажу щоб доказів небуло і грозився зробити группу , так що це ці чорти

Та написали кредитний відділ працює з 8 до 18 , якраз сьогодні пропав якраз о 18 годині

Дорогі форумчани хочу ще і вашу думку вислухати з цього приводу)

Останнє редагування:
Назад
Угорі