Щоденник Потрапив у яму, 14 МФО.

• Автор теми Автор теми gangbang
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 7K
У мене поки не виходить ((( пропонували максимум 16000, але поки відклала їх, розбираюсь з іншими конторами
кредит касу маєте? Хочу їх або частково закрити пбо повністю, за тіло з ними не домовляюсь бо без сенсу, недавно дзвонив їм по питанням, таких хамовитих операторів не зустрічав ше.

кредит касу маєте? Хочу їх або частково закрити пбо повністю, за тіло з ними не домовляюсь бо без сенсу, недавно дзвонив їм по питанням, таких хамовитих операторів не зустрічав ше.
Було НаВсе від Кредит каси.
Взагалі "нулячі", жодної гривні не списали. Писали мені начебто з "досудового відділу", уточнювали мої дані.
Але назбирала всю суму, закрила їх. Ну їх нахрєн.

Було НаВсе від Кредит каси.
Взагалі "нулячі", жодної гривні не списали. Писали мені начебто з "досудового відділу", уточнювали мої дані.
Але назбирала всю суму, закрила їх. Ну їх нахрєн.
Та я взагалі бачу с тими КредитКасами не звʼязуватись, бо з ними домовитись хіба собі нерви спортити.

Я на сайте заморозила сумму с процентами. Дали 60 дней на выплату как они в письме сказали «на власний розсуд» но иногда пишут и пробивают буду ли я вот сейчас срочно что то платить. Рекомендую попробовать заморозить, договориться не реально, судиться не хочется

Я на сайте заморозила сумму с процентами. Дали 60 дней на выплату как они в письме сказали «на власний розсуд» но иногда пишут и пробивают буду ли я вот сейчас срочно что то платить. Рекомендую попробовать заморозить, договориться не реально, судиться не хочется
Писав їм на пошту, просив заморозити до 25 числа, бо буде зп, вони мені в письмі написали, що немає підстави для замороження коштів.

Писав їм на пошту, просив заморозити до 25 числа, бо буде зп, вони мені в письмі написали, що немає підстави для замороження коштів.
Ну да, я ж их хорошо покормила пролонгациями, ДО того , как этот форум нашла

Ну да, я ж их хорошо покормила пролонгациями, ДО того , как этот форум нашла
я їх раз нагодував чи два, думав шо встигну проплатити, ага фіг там, добре шо там процент не великий, або перекрию частиною або повністю.

Дуже невдала затія

А як діяти, підскажіть будь-ласка.
Не можу вам щось радити, бо каса трохи полоумна контора.
Але в контексті написаного : або закривати одним платежем відразу або взагалі не закривати. Бо оці "частково закрити" підуть в нікуди з великою вірогідністю.

Не можу вам щось радити, бо каса трохи полоумна контора.
Але в контексті написаного : або закривати одним платежем відразу або взагалі не закривати. Бо оці "частково закрити" підуть в нікуди з великою вірогідністю.
Я тоже считаю , если есть возможность закройте все. Нет- не платите, они злостные, до*бут и в суд подадут, и толку с тех пролонгаций..
Я тоже считаю , если есть возможность закройте все. Нет- не платите, они злостные, до*бут и в суд подадут, и толку с тех пролонгаций..
Я этот форум и нашла, спасибо Вселенной, из-за кредит кассы. Обратилась в юр компанию, помочь с МФО)))) ну и они мол говорят- укркредитфинас тушите в первую очередь, мотаются по судам як скажені. А на сайте подаказали, заморозить суму, и у меня получилось просто из-за сделанных пролонгаций. Если б не было- х*р с ним с судом, честное слово одни и те же деньги

Останнє редагування:
Кредит у Таліона, спілкувався сьогодні з ними, поставили умови, закрити кредит за 19 тисяч. Але там по графіках треш, кожного тижня по 6000, 3000. Пробував домовитись за своїм графіком, навіть чути не хочуть.

Кредит у Таліона, спілкувався сьогодні з ними, поставили умови, закрити кредит за 19 тисяч. Але там по графіках треш, кожного тижня по 6000, 3000. Пробував домовитись за своїм графіком, навіть чути не хочуть.
Не треба з ними домовлятись і взагалі розмовляти. З часом самі попустяться і дозріють до нормальних пропозицій

Вітаю. Потрібна порада. Аміго запропонували закрити за тіло + 3 тис. Думаю. Хто їх закривав? Чи виходить домовлятися за тіло?

Не треба з ними домовлятись і взагалі розмовляти. З часом самі попустяться і дозріють до нормальних пропозицій
Тобто взагалі з ними домовлятись про якійсь свій графік платежів не варто?

Всім привіт, підскажіть будь ласка які мфо самі противні і які краще в першу чергу закривати?
1. Манівео
2. Кредит 7
3. Селфі Кредит
4. Сос Кредит
5. Алекс Кредит
6. Май Кредит
7. Кредит Касса
8. Кредит Плюс
9. Мілоан
10. Аміго
11. Панго
12. Тенго
13. Фін Бар
14. Фірст Кредит
15. Клік Кредит

Всім привіт, підскажіть будь ласка які мфо самі противні і які краще в першу чергу закривати?
1. Манівео
2. Кредит 7
3. Селфі Кредит
4. Сос Кредит
5. Алекс Кредит
6. Май Кредит
7. Кредит Касса
8. Кредит Плюс
9. Мілоан
10. Аміго
11. Панго
12. Тенго
13. Фін Бар
14. Фірст Кредит
15. Клік Кредит
Кредит каса гарантована, домовитись навіть не думайте, люблять по судах бігати, тому приріоритет закрити першим. А решта, всі йдуть на тіло, кліки взагалі мілашні, реструктизацію оформляють. Тут головне кредит каса.

Кредит каса гарантована, домовитись навіть не думайте, люблять по судах бігати, тому приріоритет закрити першим. А решта, всі йдуть на тіло, кліки взагалі мілашні, реструктизацію оформляють. Тут головне кредит каса.
А оточенню як часто телефонують?

Назад
Угорі