Щоденник Потрапив у яму, 14 МФО.

• Автор теми Автор теми gangbang
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 7K
Зрозумів повний мороз. Тільки на якісь більш менш нормальні пропозиції буду відгукуватись.
Кредит касса они ещё те жуки я у них брала за все время 16 раз как они написали в позову и пишут типа нормальная, а этот я не платила, вот суд с ними, они не адекватные! Написали мне бумаги 83 листа двойные я пока прочитала глаза на лоб лезли и не пожалели ж на меня столько бумаги потратить, короче с 4 к хотят 20 к хай cocут карамель!
Всім привіт, підскажіть будь ласка які мфо самі противні і які краще в першу чергу закривати?
1. Манівео
2. Кредит 7
3. Селфі Кредит
4. Сос Кредит
5. Алекс Кредит
6. Май Кредит
7. Кредит Касса
8. Кредит Плюс
9. Мілоан
10. Аміго
11. Панго
12. Тенго
13. Фін Бар
14. Фірст Кредит
15. Клік Кредит
Алекс, май клик из всех самых лояльные, финбар можно договориться, милоан вообще проценты бешенные, остального не было!
Всім привіт, підскажіть будь ласка які мфо самі противні і які краще в першу чергу закривати?
1. Манівео
2. Кредит 7
3. Селфі Кредит
4. Сос Кредит
5. Алекс Кредит
6. Май Кредит
7. Кредит Касса
8. Кредит Плюс
9. Мілоан
10. Аміго
11. Панго
12. Тенго
13. Фін Бар
14. Фірст Кредит
15. Клік Кредит
Алекс, май клик из всех самых лояльные, финбар можно договориться, милоан вообще проценты бешенные, остального не было!

Останнє редагування:
Кредит касса они ещё те жуки я у них брала за все время 16 раз как они написали в позову и пишут типа нормальная, а этот я не платила, вот суд с ними, они не адекватные! Написали мне бумаги 83 листа двойные я пока прочитала глаза на лоб лезли и не пожалели ж на меня столько бумаги потратить, короче с 4 к хотят 20 к хай cocут карамель!

Алекс, май клик из всех самых лояльные, финбар можно договориться, милоан вообще проценты бешенные, остального не был
Починаю свій шлях до фінансової свободи, тільки зʼявлялися кошти все йшло на відсотки і також добирав в остальних канторах щоб погасити відсотки, тепер все осознав що дурень не можу більше це терпіти, зп 20к буду кожного місяця відкладати по 17к і чекатиму пропозицій лояльних, що дізнаються рідні і близькі вже змирився нічого з цим не зроблю, буду говорити щоб слали їх куди подалі і розповім правду що я сам вліз цю яму)

А оточенню як часто телефонують?
Ну поки не замічав, моїм мамі саме більше телефонують, але вона трубки не бере, там такі номера шо вуха завертаються Вася ШУРУП і т.д .
Починаю свій шлях до фінансової свободи, тільки зʼявлялися кошти все йшло на відсотки і також добирав в остальних канторах щоб погасити відсотки, тепер все осознав що дурень не можу більше це терпіти, зп 20к буду кожного місяця відкладати по 17к і чекатиму пропозицій лояльних, що дізнаються рідні і близькі вже змирився нічого з цим не зроблю, буду говорити щоб слали їх куди подалі і розповім правду що я сам вліз цю яму)
Головне не переживайте, я вот на початку також переживав, головне просто прискладувати і закривати потихеньку, всі вони йдуть на тіло. Єдине з касою, закривайте її бо геморні дуже.

Спочатку повний ігнор , абсолютно повний , не йти з ними на діалог , рідні нехай також шлють нафіг і в блок , соц мережі закрийте , щоб фото вільному доступі не було )чим менше ви спілкуєтесь тим менше дзвінків буде поступати , але хвилю погроз треба пережити , і не брати на свій рахунок , морально абстрагуйтесь від них , в свій час яще відключила вайбер , так як знала , що вони активно задовбають там і в мій час колажі негарні слали саме контактам із вайбер , а телеграм в налаштуваннях приватності поставила , що мене за номером телефона не може ніхто знайти , і номер приховала ,і фото тільки своїх контактам відкрила , кому потрібно сама смайлик відправляла, і незнайомців в контакти не додавала з чатів дружби .
Мфо це не саме страшне , відкладайте кошти по можливості , черкз 3-4 місяці тіло почнуть пропонувати )
Все добре буде 🫶
Коли оплачуєте , то оплачуйте черкз реквізити в онлай банкінгу і в призначенні платежу вказуйте « закриття боргу або оплата боргу ваш ІПН і ПІБ» тоді у вас квитанція буде )
Ну і моніторе себе на судовій владі і в єдиному реєстрі боржників ) все )

Останнє редагування:
Спочатку повний ігнор , абсолютно повний , не йти з ними на діалог , рідні нехай також шлють нафіг і в блок , соц мережі закрийте , щоб фото вільному доступі не було )чим менше ви спілкуєтесь тим менше дзвінків буде поступати , але хвилю погроз треба пережити , і не брати на свій рахунок , морально абстрагуйтесь від них , в свій час яще відключила вайбер , так як знала , що вони активно задовбають там і в мій час колажі негарні слали саме контактам із вайбер , а телеграм в налаштуваннях приватності поставила , що мене за номером телефона не може ніхто знайти , і номер приховала ,і фото тільки своїх контактам відкрила , кому потрібно сама смайлик відправляла, і незнайомців в контакти не додавала з чатів дружби .
Мфо це не саме страшне , відкладайте кошти по можливості , черкз 3-4 місяці тіло почнуть пропонувати )
Все добре буде 🫶
Коли оплачуєте , то оплачуйте черкз реквізити в онлай банкінгу і в призначенні платежу вказуйте « закриття боргу або оплата боргу ваш ІПН і ПІБ» тоді у вас квитанція буде )
Ну і моніторе себе на судовій владі і в єдиному реєстрі боржників ) все )
просто ваша історія 🔥, прочитав Ваш щоденник і знаєте, ви стали для мене мотиватором, закрити ти всі гидотості і жити далі.

просто ваша історія 🔥, прочитав Ваш щоденник і знаєте, ви стали для мене мотиватором, закрити ти всі гидотості і жити далі.
Спочатку кожен їх боїться , на це і є в мфо розрахунок , їм же аби більше коштів викачати) вони не розуміють ввічливості , з ними не потрібно ніяк домовлятись , їхня тактика це телефонний терор , вони дзвонять скрізь куди знайдуть номера , хоча я думала , що зараз вони дзвонять менше , а виявилось ні , але і це не страшно , підготовтесь морально ) якщо готові закривати збирайте кошти потроху і потім закриєте на своїх умовах ) і щоб вберегти свою нервову систему то спілкуйтесь електронною поштою, конкретно і по суті.
як би ви знали яка я була щаслива коли форум знайшла , я перечитала тут майже все, тут багато порад, потім почала збирати кошти , тут мені також порадили, що до адвоката потрібно звертатись коли можливо подадуть до суду , а так немає великого сенсу )
Також якщо подивитись на це все не зі сторони «за що мені це все» , а зі сторони «для чого мені це дано» то буде сприйматись все набагато легше , хоча відповідь на це питання ви отримаєте в кінці !
🫶🫶🫶

Є дуже хороша приказка яка завжди крутиться в моїй голові коли щось не так «вихід є з будь якої ситуації , виходу немає тільки з гробу»

Привіт всім, взагалі на форумі я новенький та і у всій цій помийній ямі я вперше). Почалося с того що не мав дуже роботи, максимум був підробіток та і за копійки, нехватало грошей і згадав собі чогось рекламу Манівео з славнозвісним Києвстонером. Взяв перший кредит тіло було 2к проценти також такі самі, якось все це діло закривав, брав, закривав і так по колу. Підробляв, бо був студентом та і зараз ним є, відповідно з дівчиною кудись піти було взагалі складно, а просити у батьків якось не гарно було та і незавжди було. Затримали значить підробіток і вліз я у MyCredit, відповідно був активний кредит у Манівео 7500 тисячі і у MyCredit - 5 тисяч. Всі ці прекрасні їхні 360 днів я всирав у пролонгації, ну наскільки мені відомо було у Манівео договір був на 3 роки, а от МайКредит вже закінчувався, я впав у паніку і почав дуже сильно стресувати бо сума вже була 6 з копійками а віддавати було нічим, і я вліз у боргову яму, перше взяв у чотирьох компаній на суму щоб закрити Манівео ( на той час вже з 7500 кредит був 10200 ) і відповідно CreditPlus, Selfie, Slon Credit, Credit7 - усі ці компанії надали мені рівну ту суму для погашення боргу в Манівео, я відповідно погасив МайКредіт і лишився з нічим, зараз маю активні кредити :

• MoneyVeo - 16100 ( тіло 10200 )
  • CreditPlus (знову взяв) - 6700 ( тіло 4260 )
  • Єгроші - 6450 ( тіло 4000 )
  • CreditCasa - 4270 ( тіло 3100 )
  • Finbar - 4210 ( тіло 3100 )
  • Selfie - 1280 ( тіло 1000 )
  • SlonCredit - 2800 ( тіло 2000 )
  • Credit7 - 2400 ( тіло 2000 )
  • AvansCredit - 4100 ( тіло 3100 )
  • Starfin - 8100 - просрочка ( тіло 5000 )
  • Finsfera - 1280 ( тіло 1000 )
  • ClickCredit - 1200 ( тіло 1000 )
  • Швидкогроші - 2100 ( тіло 1000 )
  • Smartiway - 2800 - просрочка ( тіло 2000 )
Зараз поки відкладень немаю, зарплата в середньому 15-16 тисяч, порадьте як діяти, що можна закривати, на що варто очікувати пропозиції, саме більше мене тривожить Манівео, бо спілкувався з досить адекватним оператором сказав, що після 3 днів просрочки подають на реструктизацію і незнаю як бути. Прислухаюсь до всіх коментів, порад, буду дуже вдячний, бо не можу спокійно жити через це, якось тільки одні думки про ці срані кредити. Якщо десь була тавтологія пробачте :)
Привіт. Манівео продасть Таліону. Через рік можна закрити за суму тіла позики. Кредіт касу монітор. Я закрила десь через 6-7 місяців за суму позики без%. Аванс через 4-5 місяців запропонують оплатити тіло позики.Швидко гроші через приблизно 5 місяців запропонують оплатити тіло позики рівними платежами,типу оплата частинами. А смартівей взагалі попросять менше тіла). Ось так було в мене. УСПІХІВ🙂. Все буде ок

Доброї ночі, хотів спитати, це у них така лякалка у таліона?
IMG_3637.webp

Доброго дня, значить маю смс-ку у вайбері від АО Юридичний стимул, по кредит касі, готують документи до суду, в планах було закрити кредит касу цього місяця до 25 числа, лякалки чи реально щось таки і готують?

Надсилали таку шляпу двічі. 🤷🏼‍♀️ Послала їх двічі.
Згодом закрила. Просто прийшла їх черга, а не тому що шляпи злякалась
Тоже краще згодом закрию, бо вимагають до 5 годину гроші. В мене якраз цього тижня аванс буде, перекрию і нахрест поставлю цю кантору.

Доброго вечора звітую на 12.10.2024
Закрив сьогодні Кредит Касу. З тіла 3100, накапало до 8200. Закрив разом з процентами. На одну контору менше вже.

Дякую, вам також бажаю щоб у Вас все вийшло. А у вас як справи з кредитами, які шараги маєте незакриті ще, окрім Селфи и Слона.
Селфи за тело закрыла ,слон за тело .
Кредит + сейчас за тело предложил.
Амиго продали коллекторам
Панго
Тенго
Додам
Треба тоже тело предложили ещё кто сейчас тело предложил не закрыла уже в конце сентября .
Кредит 7 разбил на части и списал працент

Селфи за тело закрыла ,слон за тело .
Кредит + сейчас за тело предложил.
Амиго продали коллекторам
Панго
Тенго
Додам
Треба тоже тело предложили ещё кто сейчас тело предложил не закрыла уже в конце сентября .
Кредит 7 разбил на части и списал працент
Закривали за тело с гарантийним листом?

Назад
Угорі