Щоденник Потрапив у яму, 14 МФО.

• Автор теми Автор теми gangbang
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 7K
До всіх вище написаних порад додам ще одну: закрити Єгроші. У вас там тіло невелике, тому їх краще позбутись в першу чергу. Якби я розставляв пріоритет до закриття серед ваших мфо, то спочатку були б Єгроші, потім Кредит Каса, а потім всі інші (починаючи з найменшого тіла, щоб зменшити кількість). Безумовно, Кредит Каса дуже тугі й проблемні. Але Єгроші можуть принести ще більше проблем, якщо ви брали в застосунку і надавали всю свою контактну книгу. У цих вошей найбільш брудні та жорстокі методи стягування. Повірте, дістануть не тільки мертвого діда, а все оточення та його живих/неживих родичів, знайомих, колег тощо. Пережити можна, звісно, але до такого терору треба бути морально готовим.

Якщо є можливість найближчим часом закрити обидві ці шараги, то дійте. Успіхів вам!
вже дістали, хотів їх закрити, поки була мала сума, вже накапало 8000 тисяч, тому подумаю над їх перекриттям, для мене проблемні саме вони і є, але незнаю як на рахунок Манівео, там також все сума пристойна накапала.

вже дістали, хотів їх закрити, поки була мала сума, вже накапало 8000 тисяч, тому подумаю над їх перекриттям, для мене проблемні саме вони і є, але незнаю як на рахунок Манівео, там також все сума пристойна накапала.
Меня Манивео доставали не сильно. Тело 10800.
Через месяц продали Талиону. Вот жти приставучие.
Я сразу аж в панику впала, не знала что делать, куда бежать...
Предлагалт сразу закрыть за 25000
На данный момент предлагают 16000.
Прислали какое-тл гарантийное письмо, которое я не просила
Жду дальше
Бесит их стандартная заготовочка "кредитор вимагає оплатити борг сьогодні".

Жду дальше

Жду дальше
наскільки я знаю, то така психологічна давка, людина в паніці побіжить віддавати стільки, скільки їм потрібно. В мене Манівео раніше було без проблем, взяв був 7500 чи може більше, пару раз пролонгував і закрив, але тут ні в які рамки вже не лізло, взяв 10, пролонгація вже була 6500… зараз нарахували 25 вже, контора шабашів.

вже дістали, хотів їх закрити, поки була мала сума, вже накапало 8000 тисяч
Вже 2 тіла виходить... Забагато, але це ціна вашого спокою. Я не одразу побачив дату створення щоденника, тому подумав, що у вас наразі 6400.

Якщо вже всіх дістали, то тоді, мабуть, увімкнув би режим сніжинки і чекав би від них лояльних пропозицій. Або факторингу (скоріш за все Преміум-Активу), щоб домовитись за тіло.
тому подумаю над їх перекриттям, для мене проблемні саме вони і є, але незнаю як на рахунок Манівео, там також все сума пристойна накапала.
Перекривати тут нічого. Забудьте про пролонгації. Або повне закриття, або повний мороз і очікування вигідних умов (з готовністю до терору).

я
Вже 2 тіла виходить... Забагато, але це ціна вашого спокою. Я не одразу побачив дату створення щоденника, тому подумав, що у вас наразі 6400.

Якщо вже всіх дістали, то тоді, мабуть, увімкнув би режим сніжинки і чекав би від них лояльних пропозицій. Або факторингу (скоріш за все Преміум-Активу), щоб домовитись за тіло.

Перекривати тут нічого. Забудьте про пролонгації. Або повне закриття, або повний мороз і очікування вигідних умов (з готовністю до терору)
я вже давно всіх кинув на промороз, батькам дзвонили з якигось номерів Вася Штахета, Баба Катя і я зразу зрозумів шо це Є-Гроші, бо по інших все нормально було. Насправді, зараз в планах маю, закривати кредит касу, бо з ними за тіло домовлятись безкористі для себе…

Доречі по боргу в МайКредіт хотів запитати, не дуже звертаю увагу на їх реструктизацію, бо то гроші йдуть на перекриття одного, щось купити. Йдуть на тіло чи ні? Якщо не оплачувати реструктизацію боргу.

Привіт всім, взагалі на форумі я новенький та і у всій цій помийній ямі я вперше). Почалося с того що не мав дуже роботи, максимум був підробіток та і за копійки, нехватало грошей і згадав собі чогось рекламу Манівео з славнозвісним Києвстонером. Взяв перший кредит тіло було 2к проценти також такі самі, якось все це діло закривав, брав, закривав і так по колу. Підробляв, бо був студентом та і зараз ним є, відповідно з дівчиною кудись піти було взагалі складно, а просити у батьків якось не гарно було та і незавжди було. Затримали значить підробіток і вліз я у MyCredit, відповідно був активний кредит у Манівео 7500 тисячі і у MyCredit - 5 тисяч. Всі ці прекрасні їхні 360 днів я всирав у пролонгації, ну наскільки мені відомо було у Манівео договір був на 3 роки, а от МайКредит вже закінчувався, я впав у паніку і почав дуже сильно стресувати бо сума вже була 6 з копійками а віддавати було нічим, і я вліз у боргову яму, перше взяв у чотирьох компаній на суму щоб закрити Манівео ( на той час вже з 7500 кредит був 10200 ) і відповідно CreditPlus, Selfie, Slon Credit, Credit7 - усі ці компанії надали мені рівну ту суму для погашення боргу в Манівео, я відповідно погасив МайКредіт і лишився з нічим, зараз маю активні кредити :

• MoneyVeo - 16100 ( тіло 10200 )
  • CreditPlus (знову взяв) - 6700 ( тіло 4260 )
  • Єгроші - 6450 ( тіло 4000 )
  • CreditCasa - 4270 ( тіло 3100 )
  • Finbar - 4210 ( тіло 3100 )
  • Selfie - 1280 ( тіло 1000 )
  • SlonCredit - 2800 ( тіло 2000 )
  • Credit7 - 2400 ( тіло 2000 )
  • AvansCredit - 4100 ( тіло 3100 )
  • Starfin - 8100 - просрочка ( тіло 5000 )
  • Finsfera - 1280 ( тіло 1000 )
  • ClickCredit - 1200 ( тіло 1000 )
  • Швидкогроші - 2100 ( тіло 1000 )
  • Smartiway - 2800 - просрочка ( тіло 2000 )
Зараз поки відкладень немаю, зарплата в середньому 15-16 тисяч, порадьте як діяти, що можна закривати, на що варто очікувати пропозиції, саме більше мене тривожить Манівео, бо спілкувався з досить адекватним оператором сказав, що після 3 днів просрочки подають на реструктизацію і незнаю як бути. Прислухаюсь до всіх коментів, порад, буду дуже вдячний, бо не можу спокійно жити через це, якось тільки одні думки про ці срані кредити. Якщо десь була тавтологія пробачте :)
Стар фин через месяц продал коллекторам ,я так переживала нечего позвонила договорилась и ещё на части разбили.
Аванс через месяц предложил тело ,жду зарплату и сразу оплачиваю .
Селфи 31 день просрочки тело 4000 хотят 6000 но денег нету .Слон тоже просрочка 32 дня предложили закрыть 6000.Но денег тоже увы нету .
Вообще все они идут на тела ,собирайте деньги и договаривайтесь .Не переживайте все получится.

Стар фин через месяц продал коллекторам ,я так переживала нечего позвонила договорилась и ещё на части разбили.
Аванс через месяц предложил тело ,жду зарплату и сразу оплачиваю .
Селфи 31 день просрочки тело 4000 хотят 6000 но денег нету .Слон тоже просрочка 32 дня предложили закрыть 6000.Но денег тоже увы нету .
Вообще все они идут на тела ,собирайте деньги и договаривайтесь .Не переживайте все получится.
Дякую, вам також бажаю щоб у Вас все вийшло. А у вас як справи з кредитами, які шараги маєте незакриті ще, окрім Селфи и Слона.

Дякую, вам також бажаю щоб у Вас все вийшло. А у вас як справи з кредитами, які шараги маєте незакриті ще, окрім Селфи и Слона.
Микро кеш,Додам,Амиго,Смарт вей(его оплачиваю частями и не большими удобно очень),Кредит 7,Кредит +,Панго и Тенго но их кинула на реструктуризации,Ева кеш,Фин бар,Стар фин.Швидко гроши тоже оплачиваю частями ещё 2 оплаты и все ,Миллион тоже частями оплачиваю.
Брала деньги на учебу не хватало ,потом тоже брала одни кредиты чтобы закрыть другие и так по кругу .Потом нашла форумы прочитала все и поняла что нужно делать.
Трубку не беру на сообщение не отвечаю как есть деньги сразу пишу первая .
Коллекторов тоже бояться не Нужно меня стар фин продал нечего вчера позвонила все решила и договорилась .
Я сначала платила все проценты ,переживала ех спасибо форму ,почитала все понятно ,если что-то не понятно люди помогут объяснят.
У меня было такое и такие нервы сначала что думала сумма сойду ,спать не могла ,так переживала что температура поднималась .
Нечего не хотелось как зомби то.
А потом ну их все можно решить и со всеми договориться .
У меня, ещё и зарплата маленькая и 3 детей.
Нечего Все Получится .
Теперь буду знать и буду умнее , лучше одолжить у друзей знакомых чем с этим Г... связываться .

Останнє редагування:
Микро кеш,Додам,Амиго,Смарт вей(его оплачиваю частями и не большими удобно очень),Кредит 7,Кредит +,Панго и Тенго но их кинула на реструктуризации,Ева кеш,Фин бар,Стар фин.Швидко гроши тоже оплачиваю частями ещё 2 оплаты и все ,Миллион тоже частями оплачиваю.
Брала деньги на учебу не хватало ,потом тоже брала одни кредиты чтобы закрыть другие и так по кругу .Потом нашла форумы прочитала все и поняла что нужно делать.
Трубку не беру на сообщение не отвечаю как есть деньги сразу пишу первая .
Коллекторов тоже бояться не Нужно меня стар фин продал нечего вчера позвонила все решила и договорилась .

Я сначала платила все проценты ,переживала ех спасибо форму ,почитала все понятно ,если что-то не понятно люди помогут объяснят.
У меня было такое и такие нервы сначала что думала сумма сойду ,спать не могла ,так переживала что температура поднималась .
Нечего не хотелось как зомби то.
А потом ну их все можно решить и со всеми договориться .
У меня, ещё и зарплата маленькая и 3 детей.
Нечего Все Получится .
Теперь буду знать и буду умнее , лучше одолжить у друзей знакомых чем с этим Г... связываться .
Згоден з Вами, дякую за пораду. Зрозумів, що в житті всяке тряпляється. Гроші потрібні, вкотре пересвідчуюсь, що з цими гамнодавами краще справи не мати, навіть якщо грошей немає, краще зайняти у друзів, тут Ви вірно підмітили.

Згоден з Вами, дякую за пораду. Зрозумів, що в житті всяке тряпляється. Гроші потрібні, вкотре пересвідчуюсь, що з цими гамнодавами краще справи не мати, навіть якщо грошей немає, краще зайняти у друзів, тут Ви вірно підмітили.
Удачи ,все получится,мы сильные .
Ещё есть форум Анти коллектор Фейсбуке,там тоже много информации .

Правильно сказано!

я

я вже давно всіх кинув на промороз, батькам дзвонили з якигось номерів Вася Штахета, Баба Катя і я зразу зрозумів шо це Є-Гроші, бо по інших все нормально було. Насправді, зараз в планах маю, закривати кредит касу, бо з ними за тіло домовлятись безкористі для себе…
Е Гроші мене продали в Кредитпромінвест, теж за них ужасів начиталася, але все було дуже спокійно. На третій день набрав менеджер і ми домовилися закрити за тіло +1000, тиждень очікували поки назбираю суму і оплачу. Мікрокредити фігня повна. За 4 місяці протермінувань закрила 16 мікропозик за тіло, або тіло +1000. Ще маю 4 і все - вільна людина
Е Гроші мене продали в Кредитпромінвест, теж за них ужасів начиталася, але все було дуже спокійно. На третій день набрав менеджер і ми домовилися закрити за тіло +1000, тиждень очікували поки назбираю суму і оплачу. Мікрокредити фігня повна. За 4 місяці протермінувань закрила 16 мікропозик за тіло, або тіло +1000. Ще маю 4 і все - вільна людина
Тому у вас все получиться!

Тому у вас все получиться!
Дякую! Тіло у мене не велике, правда вот проценти їх кусаються на протермінуванні.

Дякую! Тіло у мене не велике, правда вот проценти їх кусаються на протермінуванні.
Не переживайте, якщо навіть в кредитпромінвесті не закриєте за тіло, то далі вони передадуть в Преміум Актив і люди кажуть, що там легше домовитися

Доброго дня, сьогодні маю закрити змогу два кредита, або один за тіло. Правда сумнівно бо FinBar його надіслав в смс, але чи спишуть решту невідому, тому порадьте що краще закрити. З двох кредитів, можу перекрити Credit Plus і Click Credit. Чекаю на ваші відповіді)

Доброго дня, сьогодні маю закрити змогу два кредита, або один за тіло. Правда сумнівно бо FinBar його надіслав в смс, але чи спишуть решту невідому, тому порадьте що краще закрити. З двох кредитів, можу перекрити Credit Plus і Click Credit. Чекаю на ваші відповіді)
Фін Бар нещодавно закрила за тіло, гарантійку надають, тут все ок. Кредіт Плюс з часом теж іде на тіло, з Клік теж з часом можна домовитись або зробити реструктуризацію, тут вже як вам зручно. Але ні в якому разі не робіть пролонгації. Це дорога в нікуди. Закривати потрібно лише повністю на прийнятних для вас умовах або взагалі нічого.

Click Credit спокійні, нікому не дзвонять, приблизно за місяць в додатку є функція розбити суму на 7-9 платежів

Фін Бар нещодавно закрила за тіло, гарантійку надають, тут все ок. Кредіт Плюс з часом теж іде на тіло, з Клік теж з часом можна домовитись або зробити реструктуризацію, тут вже як вам зручно. Але ні в якому разі не робіть пролонгації. Це дорога в нікуди. Закривати потрібно лише повністю на прийнятних для вас умовах або взагалі нічого.
То я краще закрию ФінБар, бо там вже накапало до 7000 тисяч, а по Кредіт Плюс в мене та взагалі фігня, 1440 грн.
Click Credit спокійні, нікому не дзвонять, приблизно за місяць в додатку є функція розбити суму на 7-9 платежів
Вже розбив на плажеті.

Назад
Угорі