Постраждалі від Центр правової допомоги

• Автор теми Автор теми Легион
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 332

Легион

Форумчанин
Дописи
11
Реакції
10
Бали
278
Легион не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шукаю людей, які постраждали від Центру правової допомоги, особливо тих, хто звернувся до відділення, яке знаходиться на Степана Бандери, 16. Важливо, щоб постраждалі були в 2025 році. Хто бажає можу допомогти.

Дуже аргументовано «можу допомогти». Я так розумію що це буде так «можу допомогти, але за окрему плату» з договором або без це немає значення. Я вважаю, що потрібно більше інформації хто Ви і як збираєтесь допомогати потерпілим. Якщо слова по типу «тайна, не бажаю відкривати свою діяльність» то,такі теми летять в сміття

Шукаю людей, які постраждали від Центру правової допомоги, особливо тих, хто звернувся до відділення, яке знаходиться на Степана Бандери, 16. Важливо, щоб постраждалі були в 2025 році. Хто бажає можу допомогти.
Я обратилась к этим "юристам", кинули меня на 25 тыщ и толку ноль. Обратилась по адресу Антоновича 58, в конце декабря 2025 года. Сказали что надо быстрее заплатить и готовить бумаги именно в 2025 году. А типа притензию начали составлять в середине января 2026 года и до конца февраля. Не было время на меня. В общем ничего их действия не дали, а сейчас вообще морозятся от меня.

сейчас вообще морозятся от меня.
Это их кредо)
обратилась к этим "юристам", кинули меня на 25 тыщ и толку ноль.
К сожалению, это обычное дело. Подобные конторы раньше кидали на меньшие суммы. Наверное, подорожание евро и доллара сказалось на повышение сумм кидков

Я обратилась к этим "юристам", кинули меня на 25 тыщ и толку ноль. Обратилась по адресу Антоновича 58, в конце декабря 2025 года. Сказали что надо быстрее заплатить и готовить бумаги именно в 2025 году. А типа притензию начали составлять в середине января 2026 года и до конца февраля. Не было время на меня. В общем ничего их действия не дали, а сейчас вообще морозятся от меня.
Також була така ж історія, взяли гроші 60 тис грн., невиконали умови договору і відмовлялись повертати гроші. Після багатьох скандалів, викликів поліції, гроші повернули, зараз є группа, яка об'єднується проти цієї компанії зі скаргами, якщо бажаєте можу скинути телефон.

чот вспомнилась тут одна спилка по битам была
тоже объединялись

чот вспомнилась тут одна спилка по
чот вспомнилась тут одна спилка по битам была
тоже объединялись
З бітами можливо там нічого не можна зробити, а ЦПД є все ж таки успіхи. Дуже багато людей об'єднуються проти цієї компанії, я так зрозумів, що вони хочуть залучити СМІ, оскільки ця компанія боїться розголосу і мені повернули гроші, коли я почав вже вести відеофіксацію. До того 2 місяці їздив, скандалив, викликав поліцію і нарешті гроші повернули.

Назад
Угорі