Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Закрити ще 4 . 3 міс термін. Ну ось щось мене насторожує тому пост до юристів був адресований. Ви репутацію своїх конкурентів знаєте.В договорі є чітко прописані строки виконання їх забовязань?
Що 4? Закрили?
Скільки у вас заборгованості в загальному?
Тіло загалом по 8 тис.а відсотків 110 тис здається.Скільки у вас в цих МФО тіла та відсотки???
Вони вам хоть щось закрили??Закрити ще 4 . 3 міс термін. Ну ось щось мене насторожує тому пост до юристів був адресований. Ви репутацію своїх конкурентів знаєте.
То що за МФО та скільки років прострочкаЗакрити ще 4 . 3 міс термін. Ну ось щось мене насторожує тому пост до юристів був адресований. Ви репутацію своїх конкурентів знаєте.
Тіло загалом по 8 тис.а відсотків 110 тис здається.
Маючи?)))Вони вам хоть щось закрили??
За три місяці можна і самому закрити.
Маючи 15000
То що за МФО та скільки років прострочка
вас обманули на 15000.Тому й звернулась до спеціаліста.
Рік . Зекредит і каса. Ми лише тиждень працюємВони вам хоть щось закрили??
За три місяці можна і самому закрити.
Маючи 15000
То що за МФО та скільки років прострочка
Щось моє серце чує що Ви праві?вас обманули на 15000.
Повірте я платила тіла ,а ті падали не закривали. Я ж не вперше з МФО))). Я зекредиту 20000 по "а-ля тілу" заплатила і ще 40000 винна?. І договір швендяє. Я спитала яка у тої фірми репутація . Я не можу сама закрити. Ну хоч стріляй. У цьому проблема!!!!!Галига, у вас гарний термін просрочки(можна закрити за тіло).Ви на форумі з 17 числа,і прикро ,що за цей час не зрозуміли,що самі можете домовитись про закриття боргів на вигідних умовах.І ці гроші пішли б на закриття.
В такому випадку має бути гарантійний листПовірте я платила тіла ,а ті падали не закривали. Я ж не вперше з МФО))). Я зекредиту 20000 по "а-ля тілу" заплатила і ще 40000 винна?. І договір швендяє. Я спитала яка у тої фірми репутація . Я не можу сама закрити. Ну хоч стріляй. У цьому проблема!!!!!
По вам не скажешь)))Таке враження,що вперше ?Я ж не вперше з МФО)))
Для цього існує цей форум,щоб інші вчились на реальних історіях людей.Повірте я платила тіла ,а ті падали не закривали. Я ж не вперше з МФО))). Я зекредиту 20000 по "а-ля тілу" заплатила і ще 40000 винна?. І договір швендяє. Я спитала яка у тої фірми репутація . Я не можу сама закрити. Ну хоч стріляй. У цьому проблема!!!!!
Ха....був!!! Це просто жoпa!!!В такому випадку має бути гарантійний лист
Який такий любитель?Один з шановних юристів написав вам свій номер, зателефонувати не хочете та поцікавитись?Тут не усі юристи.Є кухари,сантехніки і тд,які тут знайшли спасіння,як сподіваюсь і ви знайдете згодом ?
Ось наприклад Гато то любитель самоучка,який мріє 3000 за консультації брати ?
Ну ви ж не юрист поки що ? Не ображайтесь?,я дуже ціную вас та ваш опит та навички,мудрість,рішучість ,підтримку, та доброту ?Який такий любитель?
Прогиб зарахованоНу ви ж не юрист поки що ? Не ображайтесь?,я дуже ціную вас та ваш опит та навички,мудрість,рішучість ,підтримку, та доброту ?