Послуги адвоката: суди з МФО/Банками/Факторинговими компаніями. Та не тільки))) Повернення витрат на правову допомогу

5.00 зірок 374 оцінок
  • Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 150K

Tarass, доброго дня назначили суд на 10 липня з іннова фінанс яка ціна ваших послуг

Tarass, доброго дня, потрібна ваша допомога 🫡0934516734- напишіть в любий з месенджерів будь ласка, бо я зараз на позиції, не можу набрати

Добрий вечрір всім)
Хочу подякувати форуму в першу чергу, бо раніше я би не докумекала до багатьох речей!
А Тарасу велика подяка!
Тут на форумі побачила багато гарних відгуків і взагалі справ у Тараса, розуміла що скоріш за все (я цього не знаю), він буде найдорожчий)
Також поганий відгук прочитала))) Але працюю в сфері продаж і розумію що всім гарним не будеш. Тому я розглядала тільки справи в судах.
В мене ЕАПБ по 4х кредитах Майредит 12000 ( 22702) грн (зняли з карти +-2000 грн бо не встигла заблокувати) Кліккредіт 11200 (18480) , старфін 20000 грн (70000) та фінбар 14900 грн (45455) хотіли разом 156000 грн. ( в лапках суми які хотіли по кожному кредиту)
Все ускладнювалось тим, що я з Чернігівської обл. Тобто мені до цього дали шанси 50/50, а потім типу це все ще поділили)
Але всі хто з Чернігівської області, є справи окрім моєї де є гарний результат! Треба дивитись судову владу) Я там просто жила)
Поки я там жила, Тарас підготував відзив, потім була відповідь, ну і потім було заперечення (якщо я всеп вірно описую)
І в результаті я отримала 50% від заяленою суми!
Два кредити взагалі відмовлено, а по іншим перегоянуто рішення!!!!
Тому, Тарас, дуже Вам дякую, я задоволена безмежно!
P.S. ще буде точно суд з Колект Центром, також буду звертатись до Тараса!

Останнє редагування:
Добрий вечрір всім)
Хочу подякувати форуму в першу чергу, бо раніше я би не докумекала до багатьох речей!
А Тарасу велика подяка!
Тут на форумі побачила багато гарних відгуків і взагалі справ у Тараса, розуміла що скоріш за все (я цього не знаю), він буде найдорожчий)
Також поганий відгук прочитала))) Але працюю в сфері продаж і розумію що всім гарним не будеш. Тому я розглядала тільки справи в судах.
В мене ЕАПБ по 4х кредитах Майредит 12000 ( 22702) грн (зняли з карти +-2000 грн бо не встигла заблокувати) Кліккредіт 11200 (18480) , старфін 20000 грн (70000) та фінбар 14900 грн (45455) хотіли разом 156000 грн. ( в лапках суми які хотіли по кожному кредиту)
Все ускладнювалось тим, що я з Чернігівської обл. Тобто мені до цього дали шанси 50/50, а потім типу це все ще поділили)
Але всі хто з Чернігівської області, є справи окрім моєї де є гарний результат! Треба дивитись судову владу) Я там просто жила)
Поки я там жила, Тарас підготував відзив, потім була відповідь, ну і потім було заперечення (якщо я всеп вірно описую)
І в результаті я отримала 50% від заяленою суми!
Два кредити взагалі відмовлено, а по іншим перегоянуто рішення!!!!
Тому, Тарас, дуже Вам дякую, я задоволена безмежно!
P.S. ще буде точно суд з Колект Центром, також буду звертатись до Тараса!
дякую за ваш відгук)))
радий, що зміг допомогти

Вітаю шановних форумчан! Тарас це просто знахідка для нас всих! Дякую за допомогу! Вартість адекватна! Порвали таскомбанк як тузик грілку!!

Tarass, Вітаю шановних форумчан! Тарас це просто знахідка для нас всих! Дякую за допомогу! Вартість адекватна! Порвали таскомбанк як тузик грілку!!

Останнє редагування:

Вітаю шановних форумчан! Тарас це просто знахідка для нас всих! Дякую за допомогу! Вартість адекватна! Порвали таскомбанк як тузик грілку!!

Tarass, Вітаю шановних форумчан! Тарас це просто знахідка для нас всих! Дякую за допомогу! Вартість адекватна! Порвали таскомбанк як тузик грілку!!
завжди будь ласка)))
подивимось чи підуть до апеляції

Справа моєї дружини, дякую за Вашу професійну допомогу.

Назад
Угорі