Послуги адвоката: суди з МФО/Банками/Факторинговими компаніями. Та не тільки))) Повернення витрат на правову допомогу

5.00 зірок 374 оцінок
  • Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 150K
Чи берете справи з пролонгаціями ? Вчора отримала позовну заяву від Авентус, ухвали ще немає, тіло 30000, пролонгації на 32000 грн. Чула що пролонгації роблять виграш майже неможливим
треба справу бачити, щоб робити якісь висновки.
так, пролонгація, це погано)) але, цю пролонгацію також треба довести

Добрий вечір!
Поясніть, будь ласка, якщо одна компанія, один нотаріус, один виконавець, але два провадження різницею в один місяць з різними сумами боргу, то можна подати в одній заяві до суду на скасування обох проваджень, чи потрібно на кожне окремо?

Добрий вечір!
Поясніть, будь ласка, якщо одна компанія, один нотаріус, один виконавець, але два провадження різницею в один місяць з різними сумами боргу, то можна подати в одній заяві до суду на скасування обох проваджень, чи потрібно на кожне окремо?
доброго вечора.
можна один позов

в мене борг перед мфо десь до 70000гривень,як діяти,вже виконавча дзвонить?

Доброго ранку! Мені сьогодні прийшла смс на вайбер від Ощяд банку "Увага! Ваш рахунок під арештом на підставі постанови виконавчої служби."

Зайшла в додаток а там-7869 грн борку у мене 👀👀

Як банку може кинути в мінус? В банку я кредит не брала,в чат їм пишу ми не знаємо зверніться до виконавця.дані ми не маємо продивиться в міністерстві юстиції.

Мене навіть в Україні не має вже як 4 роки
Послугами користувалася аж 01.02.2025.приходили дитячі виплати і все

Доброго ранку! Мені сьогодні прийшла смс на вайбер від Ощяд банку "Увага! Ваш рахунок під арештом на підставі постанови виконавчої служби."

Зайшла в додаток а там-7869 грн борку у мене 👀👀

Як банку може кинути в мінус? В банку я кредит не брала,в чат їм пишу ми не знаємо зверніться до виконавця.дані ми не маємо продивиться в міністерстві юстиції.
доброго дня.
це сума арешту.
оплатіть ці 8000 та й все

Назад
Угорі