не знаю, який там порядок цифр, але не думаю, що вони працюють собі в мінус.мабуть у них суми одного виграного перекривають 10 програних)
але намагаюсь їх хоч трохи до цього підштовкнути))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
не знаю, який там порядок цифр, але не думаю, що вони працюють собі в мінус.мабуть у них суми одного виграного перекривають 10 програних)
пишите на вайбер, 0970448903
Тараса сразу просила но он занят.Хочу висловити свою подяку адвокату Тарасу за допомогу в моїй справі. Завжди все швидко та відповідально та завжди на зв'язку) Дуже дякую за виграну справу!!
Viber\Telegram - 0970448903Tarass, дайте контакти
Доброго дня! Можно до Вас звернутися?Viber\Telegram - 0970448903
звісно))Доброго дня! Можно до Вас звернутися?
доброго вечора.доброго вечора. напишіть будь ласка прайс на знос ВП. є 2 штуки від Грисюк, передали іншому виконавцю. на даний момент військовослужбовець, на суди не маю часу
я еще не встречал, что бы претендовали на часть квартиры.У меня вопрос, много долгов по МФО, но провадження никто не открывал пока. Есть часть квартиры записанная на меня, как действовать в первую очередь? Сделать дарственную либо переписать квартиру на родителя? Либо есть варианты ещё какие то??