Послуги адвоката: суди з МФО/Банками/Факторинговими компаніями. Та не тільки))) Повернення витрат на правову допомогу

5.00 зірок 374 оцінок
  • Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 150K

Хочу висловити свою подяку адвокату Тарасу за допомогу в моїй справі. Завжди все швидко та відповідально та завжди на зв'язку) Дуже дякую за виграну справу!!

Хочу висловити свою подяку адвокату Тарасу за допомогу в моїй справі. Завжди все швидко та відповідально та завжди на зв'язку) Дуже дякую за виграну справу!!
Тараса сразу просила но он занят.

Потрібен адвокат для суду з Форвард банком.... Який знаходиться в стадії припинення

доброго вечора. напишіть будь ласка прайс на знос ВП. є 2 штуки від Грисюк, передали іншому виконавцю. на даний момент військовослужбовець, на суди не маю часу

доброго вечора. напишіть будь ласка прайс на знос ВП. є 2 штуки від Грисюк, передали іншому виконавцю. на даний момент військовослужбовець, на суди не маю часу
доброго вечора.
напишіть завтра у вайбер 0970448903, обговоримо

У меня вопрос, много долгов по МФО, но провадження никто не открывал пока. Есть часть квартиры записанная на меня, как действовать в первую очередь? Сделать дарственную либо переписать квартиру на родителя? Либо есть варианты ещё какие то??

У меня вопрос, много долгов по МФО, но провадження никто не открывал пока. Есть часть квартиры записанная на меня, как действовать в первую очередь? Сделать дарственную либо переписать квартиру на родителя? Либо есть варианты ещё какие то??
я еще не встречал, что бы претендовали на часть квартиры.
в тоже время, если вы планируете продавать квартиру, думаю что ее нужно обезопасить.
соответственно надо ее продать/подарить

Назад
Угорі