Послуги адвоката: суди з МФО/Банками/Факторинговими компаніями. Та не тільки))) Повернення витрат на правову допомогу

5.00 зірок 374 оцінок
  • Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 150K

Щиро вдячний Тарасу Івановичу🙏 професіонал своєї справи🔥Нарешті апеляція скасувала рішення першої інстанції, Перемога, ЄАПБ тепер тихо курять у сторонці! Всим раджу звертатися у вирішенні питань до адвоката Підодвірного Тараса Івановича🙌

Доброї ночі;) допоможіть на мене подали до суду ( Європейська агенція з повернення боргів) засідання на 12 лютого 2024 року! Я зовсім не знаю що робить їхати чи як?! Що буде далі? Як себе поводити? Про суд дізналась в дії.

Доброї ночі;) допоможіть на мене подали до суду ( Європейська агенція з повернення боргів) засідання на 12 лютого 2024 року! Я зовсім не знаю що робить їхати чи як?! Що буде далі? Як себе поводити? Про суд дізналась в дії.
доброї ночі.
напишіть завтра на вайбер, все обговоримо.
0970448903

Добрий день ви можете помогти рішить питання з МФО ?
доброго дня.
якщо мфо подало до суду або звернулась до нотаріуса за вчиненням виконавчого напису, так.
якщо треба домовлятись про всякі списання, реструктуризації та інше, то ні

Доброго дня .
Скільки коштує написати відзив?
доброго дня.
треба вивчати матеріали справи.
більш того, одним відзивом справа може не закінчитись.
можливо, позивач направить відповідь на відзив, то треба буде готувати заперечення.

немає сенсу, братись лише за відзив. треба братись за справу, в комплексі

Доброго дня , не знаю як це сказати , ви допоможете мені допомгти ??
Бо своєю памятью я забула про це і про цю контору .
Бо прийшов мені лист на почту з суда , що ця компанія (Європейська агенція з повернення боргів) - подала на мене в суд , він буде 8 лютого .
І я просто не знаю що мені робити і як вирішити це все ... :(

Доброго дня , не знаю як це сказати , ви допоможете мені допомгти ??
Бо своєю памятью я забула про це і про цю контору .
Бо прийшов мені лист на почту з суда , що ця компанія (Європейська агенція з повернення боргів) - подала на мене в суд , він буде 8 лютого .
І я просто не знаю що мені робити і як вирішити це все ... :(
доброго дня))
пишіть у вайбер/тг 0970448903

Назад
Угорі