Всім привіт!)
Прийшов мій час поділитись результатами роботи з Тарасом)
Трошки загубила доступ до старого акаунту, то ж пишу з нового.
Почну з невеличкої передісторії. В липні я вирішила, що пора зайнятись виконавчим від Онлайн фінанс/Манівео, бо туди-сюди, скоро збігає термін позовної давності (провадження відкрили ще на початку 2021 року). Вирішила, що буду працювати саме з Тарасом, бо він часто на форумі відповідав на мої питання(навіть на досить безглузді

), та і взагалі я одразу відмітила для себе Тараса.
В цілому, виконавче мені ніяк не заважало, бо коли тільки його відкрили, я вже знала що робити: зняла всі кошти, заблокувала картки та почала користуватись картками чоловіка. На початку повномасштабного все ж завела свою власну картку, бо тре було відкрити ФОПа. Але то вже деталі. Тоді я вже задумалась, що пора якось вирішувати проблему, але остаточно мене на це підштовхнув законопроєкт про 13400 грн і все таке. І так, у липні я звернулась до Тараса.
Ми швидко склали договір, все підписали та почали роботу. Тарас склав позов, відправив до суду і пішло-поїхало. АЛЕ спочатку позов не прийняли, треба було дещо виправити, тут виникли питання до судді, бо доколупались до фігні

З другої спроби все вийшло. І мені сподобалось, що від мене не потрібно було ніякої участі

, Тарас все зробив за мене і я лише іноді нагадувала про себе, коли мені приходили якісь незрозумілі сповіщення
Що ж, місяці очікувань, 2 засідання позаду і сьогодні ми отримали результат — рішення в нашу користь. Позов задовольнили, Онлайн фінанс/Манівео (чи ким би вони там не були) мають ще і компенсувати всі затрати. Безмежно дякую Тарасу. Я більше ніж задоволена результатом, а для нього це ще одна перемога в скарбничку.