Послуги адвоката: суди з МФО/Банками/Факторинговими компаніями. Та не тільки))) Повернення витрат на правову допомогу

5.00 зірок 374 оцінок
  • Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 150K
Дякую Тарасу за відмінне ставлення до клієнтів та професійну роботу. Швидко підготував документи, завжди на звязку був, відповідав завжди на всі питання. Раджу цього адвоката всім!

Доброго дня, хотів би проконсультуватись на рахунок мфо, маю заборгованість у 5 мфо на загальні сумму тіла кредиту 70тисяч, а сам являюсь військовослужбовцем який не підходить під соціальний захист, чи можна якось припинити дзвінки для рідних та заплатити за тіло кредиту?

Доброго дня, хотів би проконсультуватись на рахунок мфо, маю заборгованість у 5 мфо на загальні сумму тіла кредиту 70тисяч, а сам являюсь військовослужбовцем який не підходить під соціальний захист, чи можна якось припинити дзвінки для рідних та заплатити за тіло кредиту?
доброго дня.
інколи допомагає скарга до нбу, щоб припинити дзвінки.
щодо тіла кредиту….лише час і лояльні умови від кредитора

Дякую,пане Тарасе за вашу працю,на початку місяця надійшлов судовий позов від манівео(ФК ЕЙС) майже на 80 тис грн - порука бралась в 21 році,і от завдяки Тарасові справа зруйнована!

Всем доброго дня! Хочу поблагодарить Тараса Ивановича за профессионализм, терпение и доброжелательность при работе с такими клиентами как я)). Уже 5 дело по виконавчим написам рассматривается в суде.Тттт. Все проблемы, например потеряли документы, не рассматривают забеспечення позову, истеричный и больной клиент, решаются хладнокровно и оперативно. Действительно рекомендую всем кто не имеет возможности и/или способностей самостоятельно отбиваться от хищников. Жизненно важно иметь опору в решении таких проблем. Дякую вам.

дуже дякую, за швидше та надійде рішення проблеми з нотаріальним надписом. Все швидко розблокували, суд виграли. Компенсацію отримав!

На суд адвокат їхав ? Чи дистанційно проходило слухання ?
без виклику сторін справа розглядалась
Свобода, як приклад)) сьогодні отримав ще одне рішення
вердикт_витрат.webp

Для таких судів фізична участь не обов'язкова))

Останнє редагування:
Добрий день.дозвольте дізнатись скільки коштує припинити вп чи инн?

Добрий день.дозвольте дізнатись скільки коштує припинити вп чи инн?
доброго дня.
напишіть по контактах у підпису, зʼясуємо, що саме вам треба, від того і буде залежати вартість моєі роботи.

Всім привіт!)
Прийшов мій час поділитись результатами роботи з Тарасом)
Трошки загубила доступ до старого акаунту, то ж пишу з нового.

Почну з невеличкої передісторії. В липні я вирішила, що пора зайнятись виконавчим від Онлайн фінанс/Манівео, бо туди-сюди, скоро збігає термін позовної давності (провадження відкрили ще на початку 2021 року). Вирішила, що буду працювати саме з Тарасом, бо він часто на форумі відповідав на мої питання(навіть на досить безглузді :acute:), та і взагалі я одразу відмітила для себе Тараса.

В цілому, виконавче мені ніяк не заважало, бо коли тільки його відкрили, я вже знала що робити: зняла всі кошти, заблокувала картки та почала користуватись картками чоловіка. На початку повномасштабного все ж завела свою власну картку, бо тре було відкрити ФОПа. Але то вже деталі. Тоді я вже задумалась, що пора якось вирішувати проблему, але остаточно мене на це підштовхнув законопроєкт про 13400 грн і все таке. І так, у липні я звернулась до Тараса.

Ми швидко склали договір, все підписали та почали роботу. Тарас склав позов, відправив до суду і пішло-поїхало. АЛЕ спочатку позов не прийняли, треба було дещо виправити, тут виникли питання до судді, бо доколупались до фігні :crazy: З другої спроби все вийшло. І мені сподобалось, що від мене не потрібно було ніякої участі :mosking:, Тарас все зробив за мене і я лише іноді нагадувала про себе, коли мені приходили якісь незрозумілі сповіщення :dryd:

Що ж, місяці очікувань, 2 засідання позаду і сьогодні ми отримали результат — рішення в нашу користь. Позов задовольнили, Онлайн фінанс/Манівео (чи ким би вони там не були) мають ще і компенсувати всі затрати. Безмежно дякую Тарасу. Я більше ніж задоволена результатом, а для нього це ще одна перемога в скарбничку. :dance4:

Тарас майстер своєї справи та людина з великої букви!
Дуже сподобалося мати справу з Тарасом, так як професійність, швидкість, точність на вищому рівні !
Якщо хтось на стадії вибору адвоката, без сумнівів вибирайте Тараса, будете задоволені. Дуже важливо мати надійного адвоката при захисті в суду, який є хорошим професіоналом , а якщо твій адвокат ще й чудова людина, то це взагалі Джекпот! :dance4::dance4::dance4:

Назад
Угорі