зробіть скрін-шот із самого УБКІ, щоб було видно, що то звідтиНажаль немає - це просто звіт по всій кредитній історії
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
зробіть скрін-шот із самого УБКІ, щоб було видно, що то звідтиНажаль немає - це просто звіт по всій кредитній історії
доброго дня.Доброго дня, пане Тарасе,вам можна зателефонувати по деяких питаннях?
Добрий вечір .Потрібна ваша допомога .Коли і як я можу з Вами зв’язатись?доброго дня.
звичайно.
0970448903
Доброго вечора.Добрий вечір .Потрібна ваша допомога .Коли і як я можу з Вами зв’язатись?
Добре ,дякую)Доброго вечора.
набирайте завтра, з ранку, або пишіть у мессенджери за номером 0970448903
ці хитруни подали клопотання про залучення правонаступника позивача за ст. 55 цпк( як гадаєте суд задовольнить?це привід відмовити у задоволенні позову.
надішліть суду витяг з УБКІ, з клопотанням про долучення доказів, та пояснення по справі, в яких обгрунтуйте, що вердикт не належний позивач
ви, маєте право заперечувати проти задоволення.ці хитруни подали клопотання про залучення правонаступника позивача за ст. 55 цпк( як гадаєте суд задовольнить?
пишіть Viber\Telegram - 0970448903Добрий день
підскажіть як з вами зв^язатись Тарас? Дякую
Написав у приватні повідомленняТарасе, доброго дня! Напишіть, будь ласка, Ваш прайс в особисте листування. Дякую!
Написал в лс.Можно и мне прайс нужно решить проблему с онлайн финанс снести надпись вчера заблокировали счета есть два инн. Теперь остались без денег для существования
доброго вечора.Доброго вечора
Є виконавче провадження від приватного виконавця, були заблоковані всі рахунки, окрім зарплатного, вчора заблокували і зарплатний. Як закрити провадження, воно від МФО?
І можна ціни на ваші послуги?
Окдоброго вечора.
пишіть на вайбер за номером 0970448903, поговоримо чим зможу допомогти
добрый день.Добрый день.
А вы судились с авнтусом (кредитплюс)?
Если ли да, то есть ли успехи против них? У них договор оказывается на 360 дней, хотя брал еще до войны.
По такому были успешные кейсы или не очень дела?