Пошук роботи. Не так воно й просто знайти нормальну роботу

Панголин

Форумчанин
Дописи
543
Реакції
313
Бали
443
Панголин не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зараз,дуже важко знайти роботу.
І ось,мій друг сформулював - сьогоднішній пошук роботи,так:
"Зараз більшість населення без роботи, роботодавці обнагліли в край - що не скажи, все перекрутять, перебирають кадрами, людей рахують за мусор і жебраків без копійки. Пропонують роботу за 6000 грн і ще кажуть "це тобі багато, поголодуєш місяць-два сам прийдеш проситися". З таких співбесід йду без "допобачення". Фірми закриваються/відкриваються, на заводах простої або повний комплект - роботодавці не фільтрують кадри, а кидаються ними, бо знають, що завтра прийдуть- інші такі "голодні" благати хоч про якусь роботу. Реалії набагато гірші красивих слів і рекомендацій.
Ви згодні з цим?

Панголин, лучше не работать совсем. Тут вы правы

"Зараз більшість населення без роботи, роботодавці обнагліли в край - що не скажи, все перекрутять, перебирають кадрами, людей рахують за мусор і жебраків без копійки. Пропонують роботу за 6000 грн і ще кажуть "це тобі багато, поголодуєш місяць-два сам прийдеш проситися". З таких співбесід йду без "допобачення". Фірми закриваються/відкриваються, на заводах простої або повний комплект - роботодавці не фільтрують кадри, а кидаються ними, бо знають, що завтра прийдуть- інші такі "голодні" благати хоч про якусь роботу. Реалії набагато гірші красивих слів і рекомендацій.
Ви згодні з цим?
:rolleyes:братишка Вомбат постиг эту истину?)))

Ви згодні з цим?
Але ж і ті 6000 тис ніхто не принесе за просто так...не прийде не скаже на тобі за гарні оченята..тут вже кожен розраховує на своі потреби....комусь і 6 в радість,а комусь і 16 треба......тут все індивідуально..В мене мама працювала за 8 тис грн,зараз поіхала в Польшу на таку ж роботу,але за оплату 3 рази по 8 тис ....ібо до пенсіі ще довгих 14 років і виявилося що мало роботодавців хочуть брать людей 50+....згодна що і там не зовсім легко...Але вона говоре,що знає за що працює.....Молоді дуже багато виіхало.Державників скоро майже не залишиться.Бо на мінімалку не вижити сім'і.У тата пенсія 1700.А ком взимку за будинок 4700..Питання де ще взяти ,щоб доплатити....Тут все індивідуально,кожен шукає де краще.

Работа от слова раб, должночть от слова долг, бесит от слрва бес... Деньги искать нужно, а не работу.

Ви згодні з цим?
Работу всегда находил без проблем. Помню, когда приехал на Западную Украину и остался там жить, то искал работу просто. Открывал Гугл Карты и обходил все предприятия в городе. Вакансий всегда много и с достойной зп.

Работу всегда находил без проблем. Помню, когда приехал на Западную Украину и остался там жить, то искал работу просто. Открывал Гугл Карты и обходил все предприятия в городе. Вакансий всегда много и с достойной зп.
в смысле обходил?
это еще и ходить куда то надо?
да ну нафиг таких работодателей((( лучше дома поваляюсь

Ви згодні з цим?
Драсти. Приятно, что есть стабильные вещи в этой неспокойной жизни. Вот вы стабильно в поиске работы и стабильно недовольны потенциальными работодателями.)

Драсти. Приятно, что есть стабильные вещи в этой неспокойной жизни. Вот вы стабильно в поиске работы и стабильно недовольны потенциальными работодателями.)
Блин, интересно, а кто ТС по специальности?)

работал кладовщиком, образование туристическое))
Тю) кладовщики сейчас везде нужны). Я там думал, что он какой-то магистр макроэкономики, что от всех работ отказывается)

Тю) кладовщики сейчас везде нужны). Я там думал, что он какой-то магистр макроэкономики, что от всех работ отказывается)
современне реалии, поставили опытного кладовщика тупик)))
1с же надо освоить и работу на манипуляторе)))

современне реалии, поставили опытного кладовщика тупик)))
1с же надо освоить и работу на манипуляторе)))
Вон пусть берет пример с Невзорова. Человек посидел без работы пару лет, а сейчас впаривает пакеты для сноса.

Вон пусть берет пример с Невзорова. Человек посидел без работы пару лет, а сейчас впаривает пакеты для сноса.
?для этого надо потратить пару тысячь и купить пакет, хотя бы))
да и заняться хоть какой то раскруткой "личного бренда")))

Завжди пошук роботи був не легкою справою. Та жити треба, знач і працювати теж

Это были 2020е, мы выживали, как могли:ahaha:
?для этого надо потратить пару тячь и купить пакет, хотя бы))
да и заняться хоть какой то раскруткой "личного бренда")))
Чет я об этом не подумал:scratch_one-s_head:

Панголин, вы знаете, я за вами вот наблюдаю), и пришла к одному маленькому выводу - жизнь проходит мимо вас!

Назад
Угорі