Порушення банківської таємниці

• Автор теми Автор теми Kerrad
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 3K
Якщо не секрет ,то куди на роботу ,що потрібна кредитна історія
В самий дебільний банк😂 в який ніхто не йде і де людину місяцями знайти не можуть. Там і без кредитів ніхто працювати не хоче

Оооо,я трішки не туди ,я по механіці
А, механіка це інше) я думаю, що там адекватні вимоги до працівників , не то , що на відділенні банку , де працівників довгий час знайти не можуть)

А, механіка це інше) я думаю, що там адекватні вимоги до працівників , не то , що на відділенні банку , де працівників довгий час знайти не можуть)
Ну мене вже знають ,на форумі ,так що мені ховатись ,я токар

Ну мене вже знають ,на форумі ,так що мені ховатись ,я токар
У ваші сфері не використовують персональні дані та таємниці , як у цьому сраному банку , де СБ розказала всьому потенційному начальству про мої кредити. От така таємниця та захист персональних даних там(

У ваші сфері не використовують персональні дані та таємниці , як у цьому сраному банку , де СБ розказала всьому потенційному начальству про мої кредити. От така таємниця та захист персональних даних там(
Почитайте вище ,те що я написав ,по поводу таємниці

А Ви однако юморист
Поясню ситуацію.

МФО подало до суду. Доказів - нуль.

Тут вони вони звертаються до суду - витребувати виписку по картці. Але як!
В позові написали, що було перераховано кредитні кошти на картку 5168 77** **** *456 (ну десь так). Просять витребувати виписку на гр. Петренко (неважливо) за період з 20.01.2023 по 31.01.2023.

Я відповідаю в суд.
ШО ЗА ХРЄНЬ???
Тут аж шість "*", тобто це немало і небагато 1 млн карток. Крім того, що значить "за період"? А якщо я там здійснював інші операції? Може жінку того директора МФО водив в ресторан, а потім в номер готелю на богословську бесіду, то тіпа то має бути викрито? НЕПОРЯДОК! Порушення банківської таємниці!

Плювать. Суд витребував...
От така сумна і нікому нецікава історія...

Поясню ситуацію.

В позові написали, що було перераховано кредитні кошти на картку 5168 77** **** *456 (ну десь так). Просять витребувати виписку на гр. Петренко (неважливо) за період з 20.01.2023 по 31.01.2023.

Я відповідаю в суд.
ШО ЗА ХРЄНЬ???
Тут аж шість "*", тобто це немало і небагато 1 млн карток. Крім того, що значить "за період"? А якщо я там здійснював інші операції? Може жінку того директора МФО водив в ресторан, а потім в номер готелю на богословську бесіду, то тіпа то має бути викрито? НЕПОРЯДОК! Порушення банківської таємниці!

Моя Повага

Поясню ситуацію.

Я відповідаю в суд.
ШО ЗА ХРЄНЬ???

Суд - це інше

Назад
Угорі