популярность коллекторов. скоро по спросу юристов переплюнут.

• Автор теми Автор теми MARTA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Зачем на форум? Можно сразу на канал. Я хотел зарегиться, как работодатель, но не успел сегодня.
Как сделаете, предлагаю в день по одной жертве. Если хоть 5 форумчан в день образумят человека - звонилок станет меньше (а дворников и грузчиков больше).

Как сделаете, предлагаю в день по одной жертве. Если хоть 5 форумчан в день образумят человека - звонилок станет меньше (а дворников и грузчиков больше).
А в нас один із спец підрозділів ЗСУ територіальної оборони деже вже хоче спіїмать хоч одного колектора,то ни грущиків стане більше а інвальдів.Вони вже вопще обнагліли солдатам угражають.

А в нас один із спец підрозділів ЗСУ територіальної оборони деже вже хоче спіїмать хоч одного колектора,то ни грущиків стане більше а інвальдів.Вони вже вопще обнагліли солдатам угражають.
Мені у кредиткафе взагалі заявили, що якщо ти мобілізований, то ніяких кредитних канікул тобі не буде, а на наказ Порошенко вони клали із прибором.

Интересно...

Вкладення

• Screenshot_2018-12-20-11-17-59-036_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2018-12-20-11-17-59-036_com.android.chrome.webp
    39.8 Кб · Перегляди: 47
Мені у кредиткафе взагалі заявили, що якщо ти мобілізований, то ніяких кредитних канікул тобі не буде, а на наказ Порошенко вони клали із прибором.
Підожди,то вони ще нипопадалися,і щас просто нима коли ними дуже зеніматься.Я даже на дзвонки ниотвічяю пока.

Ага,ашо тіпа із цього номеру вичисляють де хто чи шо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі