Попробую помочь решить вопрос с готивочкой

• Автор теми Автор теми Bgagma
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 87
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Господа, дамы, у меня корень работает в факторинге от готовки, сливать его не хочу(Все-таки товарищ, +он работает недавно думал юр практику подтянуть, а в итоге говорит галимый коллектором работает, помогает за тело, кидает неблагополучных детей в черный список) если кому нужно пишите в личку
Офигеть , дайте два.
Куда деньги то нести за услуги? Я так понимаю уже очередь образовалась , подвиньтесь там , штоле.

милочка но сколько же можно бояться....
незнаю хочу їх не боятись але боюсь що ті кому вони його продали мені спокою не дадуть
Я з вас в шоці.Ну не буває так.Це ж зразу зрозуміло,що розводять на гроші.
до перекидання грошей із кашбері списали 10 грн тіпа це доказ того що вони це можуть зробить. Дякую банку що не дав мені його зробити

незнаю хочу їх не боятись але боюсь що ті кому вони його продали мені спокою не дадуть

до перекидання грошей із кашбері списали 10 грн тіпа це доказ того що вони це можуть зробить. Дякую банку що не дав мені його зробити
Перевипустіть карти.

Змініть номер,і нікуди попадати не будете.Ніхто не може ні видалити за кошти борг,ні домовитись про списання.Вам самі з часом запропонують.Не вірте в казки.

Ну так пора подорослішати.І включити розум.
теж розум забитий цими мфо, були б вони не ладні

Господа, дамы, у меня корень работает в факторинге от готовки, сливать его не хочу(Все-таки товарищ, +он работает недавно думал юр практику подтянуть, а в итоге говорит галимый коллектором работает, помогает за тело, кидает неблагополучных детей в черный список) если кому нужно пишите в личку
Привет.поможешь закрыть кредит?)

В личку тебе и товарищу
при встрече, пиши адресс
здесь много желающих

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі