BogdanPr
Форумчанин
- Дописи
- 227
- Реакції
- 107
- Бали
- 5125
BogdanPr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені кредит капітал такі смс шлють вже близько року.через кожні 10 днів.Доброго дня усім, щойно отримав ось таке смс. Це виходить що, вже завтра мене ощасливлять ВП, чи просто останнє китайське попередження?
Я Вам сочувствую. Вас будут еще долго теребонить, если Вы с ними разговариваете.В мене загалом десь місяця півтора. Домовитись поки що не виходить. Теж в телефонній розмові кажуть, що ІН вліплять.
Продадут финфорсу и те будут тело предлагать плюс процент, а потом за тело предлагать, но если захотите платить требуйте от них гарантийное письмо с печатями, и чтоб личный кабинет потом не было долга; то были случаи, что им платили, а они потом надпись лепили(В мене загалом десь місяця півтора. Домовитись поки що не виходить. Теж в телефонній розмові кажуть, що ІН вліплять.
Так мені то не внапряг з ними поспілкуватись. Сьогодні один дзвонилка навіть сам слухавку кинув, бо я почав сміятись.)))Я Вам сочувствую. Вас будут еще долго теребонить, если Вы с ними разговариваете.
Это значит, что пора уже поумнеть, наконец-то.Доброго дня усім, щойно отримав ось таке смс. Це виходить що, вже завтра мене ощасливлять ВП, чи просто останнє китайське попередження?
Дякую, але я вже под Фінфорсом і хожу))). Поки що домовитись не можемо. Та й про гарантійного листа я знаю.Продадут финфорсу и те будут тело предлагать плюс процент, а потом за тело предлагать, но если захотите платить требуйте от них гарантийное письмо с печатями, и чтоб личный кабинет потом не было долга; то были случаи, что им платили, а они потом надпись лепили(
А вы забейте на них и они сами предложатДякую, але я вже под Фінфорсом і хожу))). Поки що домовитись не можемо. Та й про гарантійного листа я знаю.
Что делать с подобными сообщениями??Это значит, что пора уже поумнеть, наконец-то.
ВП вони вкліпають без попередження,а це просто лякають,викликають Вас на словесну дуель...От коли пропадуть,так як в мене,вже четвертий місяць ні слуху ні духу,тоді потрібно себе моніторити по реєстрам,а так просто не напрягайтесь і все буде ок.Доброго дня усім, щойно отримав ось таке смс. Це виходить що, вже завтра мене ощасливлять ВП, чи просто останнє китайське попередження?
Слить и всех делов. Лучше сменить номер.Что делать с подобными сообщениями??
Тоже фин форс пишут объединятся со всеми компаниями кому я должна и приедут майно арестовывать . Это что бы не страшно было? ХОТЕЛОСЬ БЫ ЭТО УВИДЕТЬ.У МЕНЯ ПОЛНЫЙ ИГНОР. ЖДУ ГОСТЕЙЭто значит, что пора уже поумнеть, наконец-то.
було таке саме повідомлення, але досі ВН немає...Доброго дня усім, щойно отримав ось таке смс. Це виходить що, вже завтра мене ощасливлять ВП, чи просто останнє китайське попередження?
Ну чего тогда множить этот бред?))Тоже фин форс пишут объединятся со всеми компаниями кому я должна и приедут майно арестовывать . Это что бы не страшно было? ХОТЕЛОСЬ БЫ ЭТО УВИДЕТЬ.У МЕНЯ ПОЛНЫЙ ИГНОР. ЖДУ ГОСТЕЙ
Тобто по-вашому "смєніть номєр" - це вихід із ситуації?)Слить и всех делов. Лучше сменить номер.