Попередження від ФінФорс

• Автор теми Автор теми BogdanPr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K

BogdanPr

Форумчанин
Дописи
227
Реакції
107
Бали
5125
BogdanPr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня усім, щойно отримав ось таке смс. Це виходить що, вже завтра мене ощасливлять ВП, чи просто останнє китайське попередження?

Вкладення

• S00623-090427.webp
    S00623-090427.webp
    65.5 Кб · Перегляди: 200
Доброго дня усім, щойно отримав ось таке смс. Це виходить що, вже завтра мене ощасливлять ВП, чи просто останнє китайське попередження?
Мені кредит капітал такі смс шлють вже близько року.через кожні 10 днів.

В мене загалом десь місяця півтора. Домовитись поки що не виходить. Теж в телефонній розмові кажуть, що ІН вліплять.
Я Вам сочувствую. Вас будут еще долго теребонить, если Вы с ними разговариваете.

В мене загалом десь місяця півтора. Домовитись поки що не виходить. Теж в телефонній розмові кажуть, що ІН вліплять.
Продадут финфорсу и те будут тело предлагать плюс процент, а потом за тело предлагать, но если захотите платить требуйте от них гарантийное письмо с печатями, и чтоб личный кабинет потом не было долга; то были случаи, что им платили, а они потом надпись лепили(

Я Вам сочувствую. Вас будут еще долго теребонить, если Вы с ними разговариваете.
Так мені то не внапряг з ними поспілкуватись. Сьогодні один дзвонилка навіть сам слухавку кинув, бо я почав сміятись.)))

Это значит, что пора уже поумнеть, наконец-то.

Продадут финфорсу и те будут тело предлагать плюс процент, а потом за тело предлагать, но если захотите платить требуйте от них гарантийное письмо с печатями, и чтоб личный кабинет потом не было долга; то были случаи, что им платили, а они потом надпись лепили(
Дякую, але я вже под Фінфорсом і хожу))). Поки що домовитись не можемо. Та й про гарантійного листа я знаю.

ВП вони вкліпають без попередження,а це просто лякають,викликають Вас на словесну дуель...От коли пропадуть,так як в мене,вже четвертий місяць ні слуху ні духу,тоді потрібно себе моніторити по реєстрам,а так просто не напрягайтесь і все буде ок.

Это значит, что пора уже поумнеть, наконец-то.
Тоже фин форс пишут объединятся со всеми компаниями кому я должна и приедут майно арестовывать . Это что бы не страшно было? ХОТЕЛОСЬ БЫ ЭТО УВИДЕТЬ.У МЕНЯ ПОЛНЫЙ ИГНОР. ЖДУ ГОСТЕЙ

було таке саме повідомлення, але досі ВН немає...

Тоже фин форс пишут объединятся со всеми компаниями кому я должна и приедут майно арестовывать . Это что бы не страшно было? ХОТЕЛОСЬ БЫ ЭТО УВИДЕТЬ.У МЕНЯ ПОЛНЫЙ ИГНОР. ЖДУ ГОСТЕЙ
Ну чего тогда множить этот бред?))

Слить и всех делов. Лучше сменить номер.
Тобто по-вашому "смєніть номєр" - це вихід із ситуації?)
Блокування дзвінків рятує нерви, тут не поспорити, а от блокування рахунків - зовсім інша справа і зміна номеру/прописки тут не допоможуть

Назад
Угорі