Попала на мошенников. Кредит под расписку, но денег не дали

• Автор теми Автор теми Smail
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 216
  • Перегляди Перегляди 21K
Взяла под росписку деньги онлайн,

Взяла под росписку онлайн 30к,с условием что расписка действует с момента получения денег на счет,они пришли но вывести их надо внести 5к,сделать любые операции нужно заплатить 5 к
Як ви розписку оформляли?гаписали відсканували і відправили чи як?

Взяла под росписку онлайн 30к,с условием что расписка действует с момента получения денег на счет,они пришли но вывести их надо внести 5к,сделать любые операции нужно заплатить 5 к
ибать-колотить !как так можно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Як можна взяти гроші онлайн під розписку?Як взагалі на це можна повестись?Розписка була завірена юристом?
Не говорите, я в шоке,как на такое можно повесить непонятно какая расписка и что и куда

Ну так это же классический развод.

100%і скани документів відправляла
Та це зрозуміло.Я не можу зрозуміти,ну добре паніка,переляк де взяти гроші?Але ж і здоровий глузд повинен бути.Як можна не ясно кому,відправляти не зрозуміло що.Тим більше,якісь розписки.

Та це зрозуміло.Я не можу зрозуміти,ну добре паніка,переляк де взяти гроші?Але ж і здоровий глузд повинен бути.Як можна не ясно кому,відправляти не зрозуміло що.Тим більше,якісь розписки.
Що хоть в тій розписці...

Назад
Угорі