Помощь опытных)

• Автор теми Автор теми Юлия Юлия Юлия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Здравствуйте. Перечитала наверное уже почти все темы, но у меня остались вопросы, ответов не нашла. После нового года украли телефон, пришлось заблокировать и сим карту. Доступ к почте не получается возобновить без этой самой сим карты, теперь не могу зайти в личные кабинеты, где приходит подтверждение на телефон. Везде просрочки. Чтобы написать в нацком нужны я так понимаю номера договоров, укр почтой в мфо письма отправлю. А вот как посмотреть и сохранить все эти пролонгации что я делала, если не могу войти лк? Или просто брать выписку по привату с карты? В алекскредит вообще ненашла нигде информацию о моих пролонгациях, висит только долг. И если дойдет дело до суда, как я докажу что пролонгировала больше тела уже в 2 раза?
В убки висит от динеро 2 займа за одно и тоже число 5200, куда обратиться чтобы убрали эту неправдивую инфу так сказать. Вообще спасибо кто прочитал и ответит)
Стосовно УБК - коли заходите на сайт, в низу головної сторінки , праворуч в углу, є віконце для подання уточнення скарги про внесену неправдивої інформації. Залиште звернення.
Особисто в мене було, вісіла заборгованість дінеро - хоча по факту укрпозика і сума з 5000 чомусь була 7100. Написала. виправили через 1,5 місяці.
А до гадів ( мфо-чмошніків) навіть не звертайтесь. Хай їх дьоргають ті кому вони надають таку фуфлижну інформацію

Останнє редагування:
Правда, уточнювала, чи хтось прийде на суд...?
Бо в цей день було тільки одне наше засідання))

Essi, а в судовій владі мене немає, і листом ніхто не повідомив

• Подобається
Реакції: Essi
Потрібна допомога!!! Через тиждень спливає термін в Кешбері. Повністю закрити позику не маю можливість. Можу пролонгувати+погасити частину тіла. Загалом могла б закрити за 4-5 раз.
Прийшла інформація, що так краще не робити, оскільки компанія може змінити заборгованість по кредиту в кабінеті і намахати, оскільки вже направляла лист про надання договору та не використання персональних даних. Як бути? Пролонгація+часткове погашення і закриття частинами чи вихід в просрочку в режимі сніжинка і очікування на пропозицію по тілу? Прошу поради досвідчених!!!

Нужна помощь! Приват заблокировал мою карту, пишет что карта заблокирована, потому что есть задолженность в других банках! У меня один единственный Качай Грошы! Где тело давным давно покрыто пролонгацыями. От самих Качай Грошы третий месяц ни смс, ни писем, ни звонков. Чего мне опасаться, и ожидать?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі