Помогите советом - пишут/звонят из таких МФО. Какие из них вменяемые, какими самые большие проблемы?

• Автор теми Автор теми helena20
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 2K
А хіба ви не визнаєте автоматично борг, якщо напишете в нацком?
Yrist радить ( якщо маєте бажання повертати) написати спочатку в саме мфо запит на отримання самого договору , не тільки на заборону обробки даних. А тільки тоді ( якщо вони пришлють договір з мокрими печатками) писати в нацком.
Але ж є випадки навіть описані тут, коли людина пише напряму в Нацком
і отримує позитивний результат. Без попереднього запиту в МФО?
Чи вже я торможу? Вибачте

озвучте еще раз может подскажу ,че то найти не могу ,че у вас есть там?
вот мои:
dinero.ua
moneyboom.ua
cashberry.com.ua
creditup.com.ua
sgroshi.com.ua
cly.com.ua
gofingo.com.ua
ccloan.ua
kachay.com.ua
укрпозика
forzacredit.com.ua
ваша готівочка
miloan.ua
creditcasa.com.ua
zecredit.com.ua
eurogroshi.com.ua
bistrozaim
alexcredit.ua
mycredit.ua
e-groshi.com
cashinski
novikredyty.com.ua
Теж дуже на це сподіваюсь, але життя покаже

вот мои:
dinero.ua
moneyboom.ua
cashberry.com.ua
creditup.com.ua
sgroshi.com.ua
cly.com.ua
gofingo.com.ua
ccloan.ua
kachay.com.ua
укрпозика
forzacredit.com.ua
ваша готівочка
miloan.ua
creditcasa.com.ua
zecredit.com.ua
eurogroshi.com.ua
bistrozaim
alexcredit.ua
mycredit.ua
e-groshi.com
cashinski
novikredyty.com.ua

Теж дуже на це сподіваюсь, але життя покаже
кешбери конч ваше,обзвон всем и везде,сслоан тоже любит,ро поводу алекса был у меня давнее но пробокм не было при просрочке месяц ,предложили закрить за тело плюс месячный процент,дінеро есть и сейчас месяц просрочки не звонят пока что ,смс что готовы закрить за тело по акции иногда так же как и укр позыка?май кредит тоже списует спустя месяц просрочки
кешбери конч ваше,обзвон всем и везде,сслоан тоже любит,ро поводу алекса был у меня давнее но пробокм не было при просрочке месяц ,предложили закрить за тело плюс месячный процент,дінеро есть и сейчас месяц просрочки не звонят пока что ,смс что готовы закрить за тело по акции иногда так же как и укр позыка?май кредит тоже списует спустя месяц просрочки
шв .гроші еба..при просрочке звонят всем кого найдут -письма на работу и по прописке,смс звонки другим,кашинский не порятий парень денег им не надо ,3 месяца висит (написанно в нац.фин)
Всё бомбят адски. Но у Мани Бум, в отличие от многих других, появилась или уже была фишечка... Если у кого-то из Ваших близких, знакомых, незнакомых или малознакомых установлены приложения по типу Ощад или Приват24 и открыт этим приложениям доступ к телефонной книге, то они будут всем этим людям слать смс с требованием о том, чтобы они передали информацию Вам о том, что есть задолженность и нужно срочно перезвонить.))
а что кредит касса делает?в каком смысле бомбит?

Останнє редагування:

шв .гроші еба..при просрочке звонят всем кого найдут -письма на работу и по прописке,смс звонки другим,кашинский не порятий парень денег им не надо ,3 месяца висит (написанно в нац.фин)

а что кредит касса делает?в каком смысле бомбит?
Спасибо большое за ответ

Я ж не заперечую, зрозумійте)) в кожного своя ситуація і свій погляд на її вирішення. Я всього лиш процитувала пораду від Yrist. Звісно, якщо було багато пролонгацій і є переплати можна спробувати через нацком, але ви можете затребувати договір в мфо (а вони його не висилають, оскільки в більшості випадків він складений з порушеннями і є нікчемним) і на основі відповіді від мфо формувати скаргу в нацком. Це тільки ваше рішення як діяти, кожен вирішує, виходячи зі своїх міркувань. Я, напрклад, нікому не писала зовсім і не збираюсь писати, чекатиму суду або ж нотаріального напису і далі діяти відповідно до ситуації )))

Назад
Угорі