Помогите советом, что то я зашла в тупик

• Автор теми Автор теми Zлюка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 81
  • Перегляди Перегляди 3K
ПОВІРТЕ ,більшість на форумі не є у захваті від тої писанини...одиницям повезло...
Потрібно робити все правильно і з юристом...Мені вже стільки розказали адвокати,що загорівся бажанням судитися з усіма шарагами...От тільки знову гроші потрібні...На суд-розірвусь і знайду...А ще на телебачення потрібно телефонувати,скільки телеканалів...Багатьом допомогли
О соседях-о России,на форуме см.видео как забирають коллекторов в полицию...

Потрібно робити все правильно і з юристом...Мені вже стільки розказали адвокати,що загорівся бажанням судитися з усіма шарагами...От тільки знову гроші потрібні...На суд-розірвусь і знайду...А ще на телебачення потрібно телефонувати,скільки телеканалів...Багатьом допомогли
Бог у поміч!!!))))

І що це дасть ? Дзвінки не припиняться. Вже не раз перевірено.
Я би радив спробувати поговорити з шефинею і пояснити їй той факт, що ваше звільнення не звільнить її від дзвінків.
Абсолютно согласна,я ещё задолго до просрочек изменила работу одну официальную на другую,и вот звонят на прежнюю,пока.

О соседях-о России,на форуме см.видео как забирають коллекторов в полицию...
Та и все таки хочу услышать ответ на свой предыдущий пост

Подивіться в ютубі скільки програм знято про колекторів різними телеканалами,сотні,і сотням людей допомогли
Та и все таки хочу услышать ответ на свой предыдущий пост
Как прокурор говорите,я тоже много чего хочу

Подивіться в ютубі скільки програм знято про колекторів різними телеканалами,сотні,і сотням людей допомогли

Как прокурор говорите,я тоже много чего хочу
Повторите вопрос
Повірте,за рік часу на форумі.. я багаааато чого подивилася))))
Вірю ,у вас все ок?

Ніби то так!!
А що інтуїція підказує інше?
Щиро радію за вас
Щиро радію за вас
Колишня мого товариша працювала і мабуть і зараз працює юристом на одному відомому телеканалі...Жаль,що вони розбіглись,але,якщо мені припече-знайду й підключу

Простите этого я не понял расшифруйте "Первое на что нужно жавить-кто дал право ти хвонить"
К чему здесь было написано о соседях?

Простите этого я не понял расшифруйте "Первое на что нужно жавить-кто дал право ти хвонить"
К чему здесь было написано о соседях?
Перше,на що потрібно давити-нікчемність договору,друге-ви не давали їм письмового дозволу на розголошення інформації про третіх осіб,і 3особи тим паче...Вони несуть КРИМІНАЛЬНУ відповідальність за всі ці дозвони й погрози-одна з причин,чому не подають шараги до суду...
Дякую)))
Але ... завжди є але (())))
І що за але,якщо не секрет
Перше,на що потрібно давити-нікчемність договору,друге-ви не давали їм письмового дозволу на розголошення інформації про третіх осіб,і 3особи тим паче...Вони несуть КРИМІНАЛЬНУ відповідальність за всі ці дозвони й погрози-одна з причин,чому не подають шараги до суду...

Соседи о России,где полиция задержала коллекторов и пов'язала,весь коллцентр

Первое я не говорил о договорах, это решается в суде, но не в прокуратуре или полиции.
Второе Наведите мне реальный пример когда хоть одно мфо понесло криминальную ответственность или коллектора за все их противоправные действия. Только конкретные доводы а не ваше ДА там за бугром у матушки Рассии вон коллекторов в тюрьму садят

Первое я не говорил о договорах, это решается в суде, но не в прокуратуре или полиции.
Второе Наведите мне реальный пример когда хоть одно мфо понесло криминальную ответственность или коллектора за все их противоправные действия. Только конкретные доводы а не ваше ДА там за бугром у матушки Рассии вон коллекторов в тюрьму садят
Поштудуйте судові справи по колекторам,будете приємно здивовані

Я спрашивал не о проигранных делах о взыскании долга. А про то понесли ли они наказание за их смс, письма, угрозы, звонки, пугалки страшилки

Якщо вам погрожують,дзвонять родичам чи мало знайомим людям-потрібно звертатись в поліцію...Я не збираюсь нікому нічого шукати,хто захоче-все є у вільному доступі в інтернеті
Я спрашивал не о проигранных делах о взыскании долга. А про то понесли ли они наказание за их смс, письма, угрозы, звонки, пугалки страшилки
Читайте суди...
Якщо вам погрожують,дзвонять родичам чи мало знайомим людям-потрібно звертатись в поліцію...Я не збираюсь нікому нічого шукати,хто захоче-все є у вільному доступі в інтернеті

Читайте суди...
Чим більше розголос-тим більше толку,потрібно грати на випередження
Несуть відповідальність конкретні особи,шановний

Читайте суди...
Прийдет время и я буду читать суды.
Я у вас попросил тот факт что полиция и прокуратору реально действует против угроз звонков смс писем со стороны шараг. Вы сказали что здесь на форуме есть темы я попросил вас ткнуть меня носом вы отказались. теперь посылаете меня в суд, я не хочу в суд мне там делать нечего

Читайте суди...

Читайте суди...

Несуть відповідальність конкретні особи,шановний
У шараг директор міняються чи не кожні пів року,її кол центри-діють як розвідники,все суперсекретно,офіси міняють кожні пів року,а то й частіше,у кожного десятки сімок,що змінюються через пару тижнів на нові...За них ще не взялося СБУ...Згадаєте мене,який піде резонанс...

Соседи о России,где полиция задержала коллекторов и пов'язала,весь коллцентр
Життєва ситуація ,,але''

Я у вас попросил тот факт что полиция и прокуратору реально действует против угроз звонков смс писем со стороны шараг. Вы сказали что здесь на форуме есть темы я попросил вас ткнуть меня носом вы отказались. теперь посылаете меня в суд, я не хочу в суд мне там делать нечего
Люди пишуть на різних темах,я вам на вихідні можу зробити підбірку,не безкоштовно,вам в западло,а я повинен вам шукати?Далі сам
Життєва ситуація ,,але''
Що не робиться-до кращого
У єврогроші забрали ліцензію,читайте форум

Останнє редагування:
Назад
Угорі