Щоденник Помогите бороться со страхами и сомнениями!

• Автор теми Автор теми СонЯя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 901
  • Перегляди Перегляди 39K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
(Поправляє очки, глибоко вдихає) взагалі то клізма більше шкодить людині, бо вимиває з кишківника полєзні бактерії, які там трудяться задля общого блага організму. Це доволі сумнівний метод очищення, який придатний лише для екстрених випадків.:медсестра:?

(Поправляє очки, глибоко вдихає) взагалі то клізма більше шкодить людині, бо вимиває з кишківника полєзні бактерії, які там трудяться задля общого блага організму. Це доволі сумнівний метод очищення, який придатний лише для екстрених випадків.:медсестра:?
Садись 5
Ща. Детородный орган тебе во весь телефон.)))
Опять фото слать будешь...

Холера,а я більш якось на практиці знаю...Що і як)))

Холера,а я більш якось на практиці знаю...Що і як)))
Нравиться?)
Не вводи общественность в заблуждение! Не слала я тебе никаких фото.)))
Они и не такое видели, весь форум видел... помнишь?

А может вообще кто сказать в двух словах накуя дневник создавать ... вот такой...
Ну понимаю рока тот шо типа злой - там клиника, хочет всем рассказать скока он на еду потратил...
Но тут ваще шкварит малыха

А может вообще кто сказать в двух словах накуя дневник создавать ... вот такой...
Ну понимаю рока тот шо типа злой - там клиника, хочет всем рассказать скока он на еду потратил...
Но тут ваще шкварит малыха
Рока не трогать!) Это мой лав форева.) А его финансовые планы - сюжет для Тарантино.)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі