Yanochkka
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1555
- Реакції
- 2381
- Бали
- 3980
Yanochkka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скорше подіє...Оце вам дєвочкам все можна, да? А нам шо? Клізму?))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скорше подіє...Оце вам дєвочкам все можна, да? А нам шо? Клізму?))))
Напевно частіше, але з різних причин. Одна з них напевно бодун)))))Ты в этом уверен?)
Я припомню.)))Напевно частіше, але з різних причин. Одна з них напевно бодун)))))
Звезда тебе, зараза. Сам напросился.)Litvinenko_Nika, Либерталия у вас для нас новости...?
Если будут изменения в личной жизни,то я обязательно дам знать))Litvinenko_Nika, Либерталия у вас для нас новости...?
А то я вижу ты добрее стала в последнее время...Звезда тебе, зараза. Сам напросился.)
(Поправляє очки, глибоко вдихає) взагалі то клізма більше шкодить людині, бо вимиває з кишківника полєзні бактерії, які там трудяться задля общого блага організму. Це доволі сумнівний метод очищення, який придатний лише для екстрених випадків.Скорше подіє...
?Ща. Детородный орган тебе во весь телефон.)))А то я вижу ты добрее стала в последнее время...
Садись 5(Поправляє очки, глибоко вдихає) взагалі то клізма більше шкодить людині, бо вимиває з кишківника полєзні бактерії, які там трудяться задля общого блага організму. Це доволі сумнівний метод очищення, який придатний лише для екстрених випадків.?
Опять фото слать будешь...Ща. Детородный орган тебе во весь телефон.)))
Холера,а я більш якось на практиці знаю...Що і як)))(Поправляє очки, глибоко вдихає) взагалі то клізма більше шкодить людині, бо вимиває з кишківника полєзні бактерії, які там трудяться задля общого блага організму. Це доволі сумнівний метод очищення, який придатний лише для екстрених випадків.?
Не вводи общественность в заблуждение! Не слала я тебе никаких фото.)))Садись 5
Опять фото слать будешь...
Нравиться?)Холера,а я більш якось на практиці знаю...Що і як)))
Они и не такое видели, весь форум видел... помнишь?Не вводи общественность в заблуждение! Не слала я тебе никаких фото.)))
Тільки чула)Кажуть бувалі,добре вставляє)))Але пече))Нравиться?)
Мля, мо кипяток заливали... Кофе пить надо меньше на работе...Тільки чула)Кажуть бувалі,добре вставляє)))Але пече))
Нє,ну те що чула,то й кажу)Нам тут і не таке розказують.Мля, мо кипяток заливали... Кофе пить надо меньше на работе...
Рока не трогать!) Это мой лав форева.) А его финансовые планы - сюжет для Тарантино.)А может вообще кто сказать в двух словах накуя дневник создавать ... вот такой...
Ну понимаю рока тот шо типа злой - там клиника, хочет всем рассказать скока он на еду потратил...
Но тут ваще шкварит малыха