Dusha💚💚💚
✩ Premium ✩
- Дописи
- 16261
- Рішення
- 1
- Реакції
- 31889
- Бали
- 7240
Dusha💚💚💚 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дякую Вам велике,що шевелите тут все

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую Вам велике,що шевелите тут все

от нафіга))))))После пододеяльника такой темы не помню ????
я попереджав))) слухайте шо вам кажуть, то серйозний чоловік пише, я без жартів!Disiglur, это Вы в настроении?или без?
Це в мене за останні кілька днів від вас назбиралось)))) знаєте як найкраще боротись зі страхами і сумнівами? За допомогою перевіреної і достовірної інформації. А ще допомагає гнучкість мислення і здатність адаптовуватись, змінювати погляд на ситуацію і пристосовуватись до нових умов.Disiglur, это Вы в настроении?или без?
уж повірте, краще гірка правда аніж солодка брехня. Доречі, я б сказав де вам можуть солодко напісяти у вуха, але ми вчора домовились не згадувати їх.Dusha, даже уже наверное спрашивать и писать не буду?
чего Вы в штыки все воспринимаете? вы выговорились, прочли , что люди вам написали,да есть доля юмора и сарказма, и поверьте без этого невозможно... нельзя зацикливаться только на кредитах и нехватки денег...Dusha, даже уже наверное спрашивать и писать не буду?
Нет-нет, спрашивайте! Шевелите нас!)

таку не стидно і на головній закріпити))22 страницы, ну и темка за подня...
Я вже почав остограмлюватись)))Вы можете не писать загадками?А то скоро без сто грамм не разберемся..
Я всё ???????таку не стидно і на головній закріпити))
эмоции выплеснуты. теперь включайте холодный рассудок. анализируйте и действуйте . насоветовали же достаточно.MilaS, извините,реально выговорилась.На работе у все проблемы,все делятся.У Той нашлась любовница у мужа.у той свекровь.у той ещё что то.А я никому не рассказывала.Ну заметили,что худею,решили после операции и похорон.Но кроме этого форума нет ни одного человека с кем бы поделилась... Тут меня уже прорвало..