Щоденник Помогите бороться со страхами и сомнениями!

• Автор теми Автор теми СонЯя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 901
  • Перегляди Перегляди 39K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Morfius, если они увидят у меня имущество,не подсуетятся ли?

Шарлотта, мне кажется ,что я одна на сайте такая..не вижу таких же как я....?
Мля...Вы одна такая...смешно
Мне звонили на роботу, маме на роботу, половине поселка, селу где мать родилась...но даже я при таком обзвоне не создавала панику. Возьмёте себя в руки в конце концов! Хватить сидеть с дрожащими коленками и внушать себе разную xepню в голову!!

Morfius, и мама номер точно не изменит.Разве что программу ей установить

Morfius, если они увидят у меня имущество,не подсуетятся ли?
а вот в мене є у власності 2-ох кімнатна квартира і земельна ділянка, скоро 2-ий рік прострочок і ніяких внн не було.
Morfius, и мама номер точно не изменит.Разве что программу ей установить
тоді ставте програму "Антиколектор", вроді справляється норм, в моєї мами така встановлена, тишина і спокій. Деколи раз на 2 тиждні буває якийсь пітушила додзвониться - але мама каже що мене нема)) і одразу вручну в чорний список

Morfius, ну у Вас наверное не столько их..

СонЯя як мінімум треба зробити перевипуск картки. Взагалі нормальний варіант - це сходити в соцзабез, написати заяву на ім'я керівника, щоб виплати поступали на відділення укропошти. а картку взагалі закрити

Morfius, если арендовать почтовый ящик?в городе на Укрпочта?Что то даст?

Morfius, Вы платите,?

Morfius, если арендовать почтовый ящик?в городе на Укрпочта?Что то даст?
макулатура від мфо не буде приходити в село,і ваша матушка не буде нервувати
за 2 роки вже більшість закрив. але я закривав за тіло, або тіло + невеликий процент

ПЕПА, пока плохо получается,но я попробую

ПЕПА, пока плохо получается,но я попробую
Да розслабтесь ви трошки.Вас уже половина форуму заспокоює.Ну це уже смішно Ви доросла жіночка,а ведете себе як 5 літня дитина.Уже все сталося,прийміть ситуацію і самі заспокойтесь.Не у всіх треш по дзвінках,кажу з особистого досвіду.

Morfius, какая именно программа?у меня труколлер.

У меня просто на Xiaomi антиспам включен от неизвестных, вторая чистая симка под работу и для друзей. Профитно)

ПЕПА, я уже успокоилась почти)Мне просто казалось,что все смеются с меня... На форуме...У меня нет Айфона,больших губ.Я не пью и не курю.Одеваюсь по скидкам, акциям,и даже секондам.Хотя все считают,что я капец какая ФИФА....Тоисть деньги не брала на просто так...
Бобёр, у меня тоже,но не особо...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі