Щоденник Помогите бороться со страхами и сомнениями!

• Автор теми Автор теми СонЯя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 901
  • Перегляди Перегляди 39K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
СонЯя, для початку зрозумійте те, що вам прийдеться поборотись за свій спокій, ну наробили ви дурниць, ну буває, ми тут всі такі. не шукайте якогось легкого виходу, його як такого нема, прийдеться зараз трошки напрягтись
Оффтоп
ну я тіпа взявся інструкцію писати

СонЯя, для початку зрозумійте те, що вам прийдеться поборотись за свій спокій, ну наробили ви дурниць, ну буває, ми тут всі такі. не шукайте якогось легкого виходу, його як такого нема, прийдеться зараз трошки напрягтись

Оффтоп
ну я тіпа взявся інструкцію писати

Оффтоп
Ааа..Ну пиши) Потом почитаю..)

СонЯя першим ділом вам потрібно купити собі і мамі нові сімкарточки. Я пам'ятаю, ви писали, що це неможливо, у вас золотий номер, а мама не змінить номер ні при яких. Але ви помиляєтесь. Все можна змінити. Це перший і обов'язковий крок який вам треба зробити

Litvinenko_Nika, как действовать?Завтра кешберри и тенго идут.сегодня милоан пошел..Кешберри закрыт.новый взячт на 7000 одна лонгация около 2000 на 2,недели.Милоан с 5тела выплатила с мая по 4потом по 3000в месяц.долг ещё 6000уже 6400Тенго также +-

СонЯя першим ділом вам потрібно купити собі і мамі нові сімкарточки. Я пам'ятаю, ви писали, що це неможливо, у вас золотий номер, а мама не змінить номер ні при яких. Але ви помиляєтесь. Все можна змінити. Це перший і обов'язковий крок який вам треба зробити
Если он такой золотой, то зачем же его надо было так палить... Сама виновата...
Вообще люди не понимают, что можно хоть сейчас взять и выбросить карту и ничего не потеряют они в этой жизни...

Це перший і обов'язковий крок який вам треба зробити
Взагалі не обов'язковий при нормальному адекватному розумінні ситуації...
Листи на адресу будуть приходити, то що - прописку міняти ?

Взагалі не обов'язковий при нормальному адекватному розумінні ситуації...
Листи на адресу будуть приходити, то що - прописку міняти ?
Бро, підожди, ми ше перший левел проходимо)
Если он такой золотой, то зачем же его надо было так палить... Сама виновата...
Вообще люди не понимают, что можно хоть сейчас взять и выбросить карту и ничего не потеряют они в этой жизни...
а нащо викидати

Litvinenko_Nika, как действовать?Завтра кешберри и тенго идут.сегодня милоан пошел..Кешберри закрыт.новый взячт на 7000 одна лонгация около 2000 на 2,недели.Милоан с 5тела выплатила с мая по 4потом по 3000в месяц.долг ещё 6000уже 6400Тенго также +-
В смысле как действовать? Понять, принять и привыкать.Симку сменить, родных и близких предупредить.Соцсети удалить и с захыстом не связываться.

Litvinenko_Nika, маму смогу предупредить на следующей недели ,как раз перед большим стартом.Не хочу по телефону..

Litvinenko_Nika, контакты давала 2номера дочери,(под прикрытием)так как и так собиралась менять ей тарифы с номерами...
Morfius, конечно.мне же с имуществом надо что-то решать...

Litvinenko_Nika, контакты давала 2номера дочери,(под прикрытием)так как и так собиралась менять ей тарифы с номерами...
тоже норм хід. змініть ті дві карточки теж
@Morfius, конечно.мне же с имуществом надо что-то решать...
так рішайте. ваша земельна ділянка/пай зараз воооопше не під ударом. Коли ви плануєте робити операції з нею?

Останнє редагування:
Morfius, планировала этой осенью.сама маму отговаривала.Теперь хочу сказать ей,чтоб в течении 2месяцев

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі