Щоденник Помогите бороться со страхами и сомнениями!

• Автор теми Автор теми СонЯя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 901
  • Перегляди Перегляди 39K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Morfius, у манифою тело 2400.прошлый раз на меньше перекредитовалась.У кешей 7000

Morfius, да.По ним ,милоану и тенго пошла уже просрочка

Розумієте СонЯя , тут все відносно. Наприклад у мене кешбері чудили просто ппц. А дехто пише, що в них кешбері були тихі. І навпаки, дехто каже що в них е гроші чудили - а після нех кредитпромінвест чудив ще більше - а в мене від е грошей і крдпрмінвесту ні слуху ні духу

Morfius, да.По ним ,милоану и тенго пошла уже просрочка
Милан и Тенго вообще ни о чем... Кешберри тоже у меня слабенько как-то почувствовались. Манифою и Монетка, наверное, самые конченые, но паниковать не стоит. Это не поможет.

Morfius, я так и поняла.Наверное и от суммы тоже зависит у меня максимум одна мФо-10000.и минимум это динеро -1300с процентами где то 2000будет.

Morfius, я так и поняла.Наверное и от суммы тоже зависит у меня максимум одна мФо-10000.и минимум это динеро -1300с процентами где то 2000будет.
Теж важко вгадати. Комусь за 10 тисяч не дзвонять, комусь за 1 тисячу виносять мозок

СонЯя, мне за 25 копеек звонили сслоан.

Шарлотта, Я прочитала ,что Егроши самые ужасные.Хотя реально у всех все по разному
Шараги є відносно кончені і відносно тихі. У вашому списку є пару дікарів, але там іх не така вже і критична маса))
Помню хтось із новачків свій список писав, 17 шараг, 9 з них д*більні))
А у вас СонЯя раптом 4 дуріків

Yanochkka, недоплатил 25 копеек. Но пугалки про суд и прочее уже звучали явно не так уверенно))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі