VLaADir
Форумчанин
- Дописи
- 39
- Реакції
- 44
- Бали
- 878
VLaADir не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день форум, сегодня решаюсь пойти в "наступление" и написать на "шараги" заявлению в полицию (я то понимаю, что это все фарс и расследовать ничего не будут" но по существу хочу спросить, какие следователь может задать вопросы (провокационные и не очень). У меня открыты займы с конца сентября, любые договора я не признаю (нет у меня с ними кредитных договор и займа), в заявлении инкриминируются 189,190,355 ст. УК Украины, но все в коллективном ключе (на все установы одним скопом). Пожалуйста, у кого есть опыт в этой ситуации посмотрите мое заявление, может что подскажете.) Спасибо)
Відомо мені це стало після того, як на мобільні номери, із додатку №1, далі – «номери осіб», які належать особам із додатку №2 далі, – «особам», почали надходити повідомлення від фінансових установ, які перераховані у додатку №4, далі – «установи», а також, дзвінки від неідентифікованих номерів, перелічених у додатку №3, далі - «неідентифіковані номери установ», з метою стягнення боргів, перелічених у додатку №5, далі «нікчемні правочини та реквізити установ».
Установи не правомірно вважають мене споживачем їхніх послуг на підставі нікчемних правочинів, котрі укладені невідомими сторонами з використанням моїх персональних даних.
Наслідком цього на моє ім’я були створені записи в «Українському бюро кредитних історій», спричинивши постійний телефонний терор.
Метою постійних телефонних, факсимільних, електронних або інших повідомлень від неідентифікованих номерів установ, котрі комунікують зі мною та особами без згоди на це, є умисел примусити мене до виконання цивільно-правових зобов’язань.
У розмовах та повідомленнях установи вимагають грошові цінності, погрожують, шантажують мене та близьких. Також установи вводять в оману осіб з додатку, вживають образливі та загрозливі вислови, погрожують здійснити незаконні або неправомірні дії.
Номери з додатку №1 ніколи не фігурували у ролі поручителів або контактних осіб від мого імені у будь – якій «мікрофінансовій» установі. Це вказує на те, що мобільні номери осіб були здобуті установами без моєї участі та згоди.
На підставі викладеного, керуючись ст. 55, 214, 218 КПК України, -
- Вжити заходів реагування та внести відомості до ЄРДР за ст. «189 ст. ч.1, 190 ст. ч.3 355 ч.2 ., Кримінального кодексу України» в строк, передбачений ст. 214 КПК Укріїни;
- Інформувати мене про хід слідства;
- Проінформувати мене про розгляд Заяви про злочин у встановлений Законом строк.
До заяви прикріплюю додатки:
№1 Список номерів осіб;
№2 Список осіб, зазнавших моральної шкоди, до котрих комунікували установи;
№3 Список не ідентифікованих номерів установ, які телефонують та генерують повідомлення;
№4 Список установ;
№5 Список нікчемних правочинів, реквізити та контактні дані установ;
Дата Підпис __________________________
ЗАЯВА (ПОВІДОМЛЕННЯ)
про кримінальне правопорушення за ч. 3 ст. 190 КК України
(ч. 1 ст. 189 КК України, ч.2 ст. 355 КК України)
Я, громадянин України, _________________, 11.08.1993 року народження, повідомляю, що стосовно моєї персони відбулись шахрайські дії.про кримінальне правопорушення за ч. 3 ст. 190 КК України
(ч. 1 ст. 189 КК України, ч.2 ст. 355 КК України)
Відомо мені це стало після того, як на мобільні номери, із додатку №1, далі – «номери осіб», які належать особам із додатку №2 далі, – «особам», почали надходити повідомлення від фінансових установ, які перераховані у додатку №4, далі – «установи», а також, дзвінки від неідентифікованих номерів, перелічених у додатку №3, далі - «неідентифіковані номери установ», з метою стягнення боргів, перелічених у додатку №5, далі «нікчемні правочини та реквізити установ».
Установи не правомірно вважають мене споживачем їхніх послуг на підставі нікчемних правочинів, котрі укладені невідомими сторонами з використанням моїх персональних даних.
Наслідком цього на моє ім’я були створені записи в «Українському бюро кредитних історій», спричинивши постійний телефонний терор.
Метою постійних телефонних, факсимільних, електронних або інших повідомлень від неідентифікованих номерів установ, котрі комунікують зі мною та особами без згоди на це, є умисел примусити мене до виконання цивільно-правових зобов’язань.
У розмовах та повідомленнях установи вимагають грошові цінності, погрожують, шантажують мене та близьких. Також установи вводять в оману осіб з додатку, вживають образливі та загрозливі вислови, погрожують здійснити незаконні або неправомірні дії.
Номери з додатку №1 ніколи не фігурували у ролі поручителів або контактних осіб від мого імені у будь – якій «мікрофінансовій» установі. Це вказує на те, що мобільні номери осіб були здобуті установами без моєї участі та згоди.
На підставі викладеного, керуючись ст. 55, 214, 218 КПК України, -
ПРОШУ:
- Вжити заходів реагування та внести відомості до ЄРДР за ст. «189 ст. ч.1, 190 ст. ч.3 355 ч.2 ., Кримінального кодексу України» в строк, передбачений ст. 214 КПК Укріїни;
- Інформувати мене про хід слідства;
- Проінформувати мене про розгляд Заяви про злочин у встановлений Законом строк.
До заяви прикріплюю додатки:
№1 Список номерів осіб;
№2 Список осіб, зазнавших моральної шкоди, до котрих комунікували установи;
№3 Список не ідентифікованих номерів установ, які телефонують та генерують повідомлення;
№4 Список установ;
№5 Список нікчемних правочинів, реквізити та контактні дані установ;
Дата Підпис __________________________