Полиция результат!

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Агилера

Форумчанин
Дописи
417
Реакції
142
Бали
5125
Агилера не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Звернулася в кіберполіцію та на урядову лінію з заявою, що погрожують та дзвонять на роботу та родичам наступні компанії: Єврогроші, Е-гроші, ССлоан, Море грошей, Кешбері, Алекс крекдит і т.д. Результат- передали дільничному. Спочатку обдзвонив всі контори-сказали, що мене не знають. А потім , що алекс подає на мене подає заяву про підозру в шахрайстві - а решта теж мають до мене притензії - ось так! Висновок - подліцію вони теж не бояться!

Полицию они не бояться, потому что кормят ее.
Вы думаете, они могли бы безнаказанно беспредельничать без этого?
Но есть пример, как возбудили уголовное дело на Кредит Капитал. Рекомендую эту тему почитать.

Звернулася в кіберполіцію та на урядову лінію з заявою, що погрожують та дзвонять на роботу та родичам наступні компанії: Єврогроші, Е-гроші, ССлоан, Море грошей, Кешбері, Алекс крекдит і т.д. Результат- передали дільничному. Спочатку обдзвонив всі контори-сказали, що мене не знають. А потім , що алекс подає на мене подає заяву про підозру в шахрайстві - а решта теж мають до мене притензії - ось так! Висновок - подліцію вони теж не бояться!
Трохи Вас не зрозуміла, а навіщо він по другому кругу обдзвонював після відповіді, що вони Вас не знають?
І навіть якщо вони подадуть ці заяви, в чому я дуже сумніваюсь, то і Вам боятись немає чого...

Просто він спочатку обдзвоних всіх в телефонному режимі - а потім видно робив запроси! Але, як вчить форум - я писала не за це заяву. А , що порушують недоторканність особистого життя і , щоб не дзвонили всім підряд! Але, нажаль - все без толку!

Просто він спочатку обдзвоних всіх в телефонному режимі - а потім видно робив запроси! Але, як вчить форум - я писала не за це заяву. А , що порушують недоторканність особистого життя і , щоб не дзвонили всім підряд! Але, нажаль - все без толку!
Дільничний писав запити?
Реально?
Дайте мені його дані - я напишу подяку Князєву!
Якщо він отримав відповіді на запити, де Вас зазначили боржником - обов'язково зніміть копії! Погодиться...

Ой я ще більше заплуталась) тобто виходить, що вони підтвердили що можуть порушувати недоторканість Вашого особистого життя, бо мають до Вас притензії, які ще не підтверджені поліцією, яка взагалі не втручається в цивільно-правові відносини?!

Так він мені сказав, що (перерахував контори) - мають на мене подавати позов, що я шахрайка! Я йому сказала, що вони мені не дають договори, на що він сказав пишіть в нацком, коли буде відповідь, тоді і будемо вирішувати! Але я тписала в кібер поліцію лише для того, щоб не тридзвонили всім!
Дільничний писав запити?
Реально?
Дайте мені його дані - я напишу подяку Князєву!
Якщо він отримав відповіді на запити, де Вас зазначили боржником - обов'язково зніміть копії! Погодиться...
Це все в телефонному режимі!
Ой я ще більше заплуталась) тобто виходить, що вони підтвердили що можуть порушувати недоторканість Вашого особистого життя, бо мають до Вас притензії, які ще не підтверджені поліцією, яка взагалі не втручається в цивільно-правові відносини?!
Сказав чекати відповідь нацкомфіна - але за місяць дзвінками всіх зае...ть!(вибачте)
Просто в мене висновок, що ніхто не допоможе , а потрібно терпіти цей террор!

Ирина 345, а Ви з цим дільничим також телефоном спілкувались?

О, ні в школу до мене особисто приїздив)))
Просто читаю форум і роблю все, що радять - тільки толку 00000!!!! Написала в кіберполіцію та на гарячу лінію - ось результат!!! Я не можу зрозуміти, що робити! Одні кажуть одне - інші друге!(((((

Yurist, що скажете? Що не так з цим дільничим? Чи таке можливо і законно взагалі?

я НЕ ЗНАЮ - тільки починаю про все дізнаватись! Пишу , щоб знати як реагувати далі! Якщо йому алес каже , що я шахрайка і будуть на мене заяву писати! Я в шоці зараз - не знаю , що мені робити!!!

Якщо йому алес каже , що я шахрайка і будуть на мене заяву писати!
Пусть пишут.
Кредит - гражданские правовые отношения.
Мошенничество - уголовное.
Переквалифицировать из гражданского правового в уголовное весьма сложно. Надо много следственных мероприятий провести и не только. Не все так просто.
Другое дело, если Вы использовали чужие документы, данные, карты и тд. В этом случае можно влепить 190 ст УКУ.

я НЕ ЗНАЮ - тільки починаю про все дізнаватись! Пишу , щоб знати як реагувати далі! Якщо йому алес каже , що я шахрайка і будуть на мене заяву писати! Я в шоці зараз - не знаю , що мені робити!!!
З Вашим дільничим щось не те. А Ви впевнені що він їм телефонував?

Какой-то бракованный участковый. Откуда знает о нацкоме? Какой "позов що шахрайка"?

Я д
Какой-то бракованный участковый. Откуда знает о нацкоме? Какой "позов що шахрайка"?
Я для следака еще 10 мин объясняла,что такое нац?
Потом при мне он позвонил в ссклоун,они сначала сказали,что у них нет такого заёмщика.
Потом перезвонили и сказали,что мне лично их компания не угрожала,это нужно доказать))

Я д

Я для следака еще 10 мин объясняла,что такое нац?
Потом при мне он позвонил в ссклоун,они сначала сказали,что у них нет такого заёмщика.
Потом перезвонили и сказали,что мне лично их компания не угрожала,это нужно доказать))
Так и я ж об этом. Они в своей работе дупля не отстреливают, а нацком для них вообще как квантовая физика

История бред! Попахивает заказухой!

Кому эти "полицейские" когдато вообще помогали, старые хоть за деньги ? петляли, эти пид@@сы вообще не шевелятся. Понапридумывали кибер полиция и тд долбое....в понабирали. Кормятся мусоряки за счет мфо, закладочников и прастиков, поэтому и бездействуют. Никто не пилит сук на котором сидит.

А мне мой участковый сказал, что дело- труба. У него нет технического оснащения, чтобы определить откуда звонили. Потом через пару недель прислал мне уже официальный ответ, что по номеру с которого мне звонили не поступило ответа, и все

А мне мой участковый сказал, что дело- труба. У него нет технического оснащения, чтобы определить откуда звонили. Потом через пару недель прислал мне уже официальный ответ, что по номеру с которого мне звонили не поступило ответа, и все
В прокуратуру жалобу на бездействие участкового. Это он тупо слил дело

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі