Получается выход один-платить? Или как?

• Автор теми Автор теми Malinka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Malinka

Форумчанин
Дописи
629
Реакції
351
Бали
5280
Malinka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня меня и контактных кошмарили как никогда,с 8 утра ураган звонков и СМС ещё в добавок посмотрела передачу как девка займов набралась и опять в панику опустилась.....блин ребята помогите советом,психолог тут не поможет,безтолку,как выкручиваться?письма в нацком не помогают,юрист говорит либо платить либо морозься...капец

Морозиться. Слать на йух. Будут спады и новые волны - что изменилось то?

У меня их 24 досих пор жывой

Сим меняйте ну и терпения набиритесь

Рано или поздно от...ся

Fgy, ви взагалі не платите?

Платил потом брал потом опять платил потом стало нечем посчитал сколько заплатил сума оказалась 3500$ потом решыл хоть половину свою забрать забрал на етом конец НЕПЛАЧУ

У меня больше 10-ти. Просрочки от 4 до 6 месяцев. Включила режим снежинки. Когда хочу развлечься или вызвериться на кого-то, могу ответить на звонок.
Звонят уже гораздо реже, от 3 раз в день до 7-8 максимум. Но у меня блокиратор стоит, поэтому особо не замечаю их звонков.
По многим переплатила пролонгациями тело в 1,5-2 раза.
Ну и письма счастья шлют... Собираю в ящик и здаю в макулатуру, чем не заработок)

umnik.gif
мені заголовок теми НЕ подобається

Дополню сори дополню готивочке отдам сами понимаете чо так ну плюс тело там х..ня

vita, ну по некоторым были пролонгации а так не плачу,е с чего им платить если денег 0

Еще один участник, дык у меня выбора нет,меня уже этот прессинг подзае...,пытаюсь отвлечься и тут та дам звонок или СМС и опять по накатанной,ладно мне,а других теребят ,за..ли

Я превратилась в зомбака ,делать ничего не хочется,мысли только об этих шарашках,по дому вообще беда,надо бы прибраться а руки тянуться к телефону чтоб просмотреть что они творят и где выход

Платил потом брал потом опять платил потом стало нечем посчитал сколько заплатил сума оказалась 3500$ потом решыл хоть половину свою забрать забрал на етом конец НЕПЛАЧУ
Блін, і мені треба було подумати, щоб хоч щось забрати, а то все до останнього несла цим шарашкам!!!

Так может ещо не поздно хоть что то забрать

дык у меня выбора нет,меня уже этот прессинг подзае...,пытаюсь отвлечься и тут та дам звонок или СМС и опять по накатанной,ладно мне,а других теребят ,за..ли
Тебе ще не зає..ли
podmig.gif

vita, ну по некоторым были пролонгации а так не плачу,е с чего им платить если денег 0

Еще один участник, дык у меня выбора нет,меня уже этот прессинг подзае...,пытаюсь отвлечься и тут та дам звонок или СМС и опять по накатанной,ладно мне,а других теребят ,за..ли

Я превратилась в зомбака ,делать ничего не хочется,мысли только об этих шарашках,по дому вообще беда,надо бы прибраться а руки тянуться к телефону чтоб просмотреть что они творят и где выход
Візьміть себе в руки!!!Та у всіх нас думки лише про це, але інакше і бути не може! Це важкий етап в житті, який просто варто пройти і який полегшить і спростить ставлення до інших речей в майбутньому!!! А смс і дзвінки - це така дрібниця, що нового Ви в них побачите??? Я от коли спілкуюсь з людьми, які говорять про дрібні проблеми - завжди думаю "Блін, та я ще огогоооо, що маючи 23кредита так спокійно сплю". Заставте себе ставитись до цього простіше і знайдіть підтрмку хоч в комусь!

Так может ещо не поздно хоть что то забрать
В мене була думка взяти ще в когось і сказати "Заберіть в інших, а то по суті ще вони мені винні, а так може хоч вам віддадуть"...і сміх і гріх, але без сміху вже не сприймаєтьмя це все)))

Сегодня меня и контактных кошмарили как никогда,с 8 утра ураган звонков и СМС ещё в добавок посмотрела передачу как девка займов набралась и опять в панику опустилась.....блин ребята помогите советом,психолог тут не поможет,безтолку,как выкручиваться?письма в нацком не помогают,юрист говорит либо платить либо морозься...капец
Вы в нацкомфин когда писали?

блин ребята помогите советом,психолог тут не поможет,безтолку,как выкручиваться?п
Даю безкоштовну пораду - Викиньте свій телефон в смітник.

Я так рік існувала. Пролонгація замість Отченаш, Перекрити одну кантору іншою - замість Богородиці, Подивитися чи Приват не збільшив ліміт - замість Вірую. А хресним знаменом (пошуком приватного інвестора) я закінчувала свої обряди
Для всього іншого в мене не було ні часу ні сили ні бажання.

Rammstein, мені як було 2000$ зайшло на карту то ліміт підняли на другий день на 5000, а за два тижні ще на 5000, ще й по оплаті частинами багацько виділили, не пам'ятаю точно. А тепер Оплату частинами я хоч погашала і надіялася на відновлення ліміту, з 20000 виплатила 15000, ліміт 0. По самій карті ліміт був 20000, використаний, платила донедавна вчасно. Недавно вийшла на прострочку. Платити не буду. Хіба як виграю міліон-другий.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі