Польські МФО

Сестра мого хлопця поїхала на заробітки в Польщу 🤣бере там тоже кредити ,коли всі хроні про*ре , в них є також Мілоан типу і каже що наче якщо не повернути то там можуть не випустити з країни ,і також можуть і до родичів в Україну дзвонити , все короче як і в нас тут , також можуть заблокувати карти в подати до суду .. те що ти громадян іншої країни це не значить ,що тебе на знайдуть і не заставлять платити борг 💸😅
Залежить як довго не віддавати)
Але там немає космічних процентів

Залежить як довго не віддавати)
Але там немає космічних процентів
Зі відсотки не знаю не питала ! Але в неї ще не було у ніколи прострочення там ! Я взагалі в шоці була ,що дали в Польщі кредит тому что в неї в Україні 3 МФО відкриті ще десь з 2021 року і все добре навіть монобанк даже їй кредит 🤣🤣🤣

Зі відсотки не знаю не питала ! Але в неї ще не було у ніколи прострочення там ! Я взагалі в шоці була ,що дали в Польщі кредит тому что в неї в Україні 3 МФО відкриті ще десь з 2021 року і все добре навіть монобанк даже їй кредит 🤣🤣🤣
Так це не рахується. Різні країни, різні податкові коди

Так це не рахується. Різні країни, різні податкові коди
А що якщо ти в Польщі то в тебе новий податковий код ?? Я просто не розумію в цьому , вона не громадянка Польщі !! А якщо там то це чудовий план ,поїхати в Польшу взяти кредити закрити мфо тут в Україні 🤣🤣🤣🤣

А що якщо ти в Польщі то в тебе новий податковий код ?? Я просто не розумію в цьому , вона не громадянка Польщі !! А якщо там то це чудовий план ,поїхати в Польшу взяти кредити закрити мфо тут в Україні 🤣🤣🤣🤣
Так, це хороший план)
Але скільки дадуть без карти побиту)

Краще пару місяців попрацювати)

Ну нічого то вже добре, так як і в нас. Чому ви такі впевнені що не дадуть? Оно ж взяла людина і пише що все прекрасно...
НУ члму ж не дадуть? Дадуть, якщо Ви тут маєте польську карту побиту, працю і стабільний легальний дохід :)

Ви мене дивуєте. Я не відбуваю покарання в місцях ПВ і мабуть підтримую стійкі соціальні зв"язки.
Ну добре, якщо Ви знаєте краще - будь ласка. Сперечатись не буду. От тільки я просто зараз живу в Польщі :) мабуть теж не зі стелі взяла цю інформацію

Я знаю і вірю в винахідливість своїх земляків. Я знавав людей які в Польщі вмудрялися побратися, отримати спадок, про....ти його і знову стати на ноги. А ви мені про якісь нещасні польські МФО....

Я знаю і вірю в винахідливість своїх земляків. Я знавав людей які в Польщі вмудрялися побратися, отримати спадок, про....ти його і знову стати на ноги. А ви мені про якісь нещасні польські МФО....
А куди про#бати😅

Туди де й переважна більшість Леді та Джентельменів.... в карти та рулетку.

Я одне не розумію - чому такий інтерес саме до польських МФО🤷 У моєму оточенні багато хто в Польщі живе багато років, або ж їздить на заробітки. 1 жінці не те що польських кредитів не треба, вона ще й шалені штрафи за ДТП від коханого синочка оплачувала. Інші роками їздять на пару місяців, скільки вийде відкласти з ЗП - стільки привозять. Хто лишився на постійно - або вийшли заміж за поляків, або з чоловіком-українцем шукають можливості купити житло в іпотеку/розстрочку. Навіть якщо дурили роботодавці і за місяць люди лишались без заощаджень - знаходили іншу роботу, набагато важчу, зато з гуртожитком і харчуванням.

Одним словом - я не знаю людей, які б у Польщі лишалися без пеньонзе і замість того щоб вертатися в Україну, або іти працювати на м'ясокомбінат/птахофабрику - брали кредити в польських МФО.

Тут в цій темі все з самого початку зводилося до жарту.... ну звичайно не для самих діючих осіб. Такий собі спосіб відволіктися від реальних проблем. Але погодьтесь, переглянули її доволі багато людей.

Я как увидел тему, и смех и удивление одновременно!))) Ёптить талалай, Польскі МФО))) ну это прям пи*дец как потужно, на мировой уровень выходим, співвітчизники)

А можно жениться на полячке и потом попросить ее оформить для тебя любимого кредиты сразу во всех МФО. А можно и не жениться. Главное зацепить, влюбить в себя. И все. Кредиты ей обеспечены.

А можно жениться на полячке и потом попросить ее оформить для тебя любимого кредиты сразу во всех МФО. А можно и не жениться. Главное зацепить, влюбить в себя. И все. Кредиты ей обеспечены.
Все по домашнему и без лишних .....

Назад
Угорі