`Meow
Перевірений
- Дописи
- 2785
- Реакції
- 2967
- Бали
- 2980
`Meow не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А краще 4 роботи, щоб стати найбагатшою конякою на кладовищіМені вони постійно колекторами погрожують або судом, але більш добиває, коли пишуть - ось з окупованих регіонів платять , я їм пишу - яким чином, рублі в гривню переводять? або пишуть - типу ви повинні знайти додаткову роботу, щоб сплатити нам
Переїзд коштує мінімум 2 місяці оренди житла.. ок 20 тис. 2 місяці на їжу, плюс пошук роботи ще, бо там і без нас кандидатів вагон. Зарплатня аж 15-20 тис, якщо пощастить. Треба їм калькулятор подаруватиВони мені пропонували переїхати в більш безпечне місце і знайти там роботу, щоб їм сплатити по кредитам, це тобто, я за якісь гроші повинна десь знайти житло, знайти роботу, тобто потрапити ще на додаткові кошти, просто ..... слів немає, але проте за 11 місяців 2023 пумб на 6 місці по прибутку у війну
Самій не треба. Подадуть, будете захищатисяТак, вони спілкуються як гопники, як не дивно більшість дівчат, я єдине зараз переживаю, щоб не нашкодили дитині, зараз маємо проблеми зі здоров'ям....в мене раніше був страх, зараз навпаки більше агресії. Якщо б у мене знайшлися кошти закрити кредити від цього банку, краще знайшла гарного адвоката, і сама подала б на них в суд, думаю, що знайшли б за що....
Останнє редагування: