Погрози від ПУМБ!

• Автор теми Автор теми Ирин
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 85
  • Перегляди Перегляди 5K
Мені вони постійно колекторами погрожують або судом, але більш добиває, коли пишуть - ось з окупованих регіонів платять , я їм пишу - яким чином, рублі в гривню переводять? або пишуть - типу ви повинні знайти додаткову роботу, щоб сплатити нам
А краще 4 роботи, щоб стати найбагатшою конякою на кладовищі
Вони мені пропонували переїхати в більш безпечне місце і знайти там роботу, щоб їм сплатити по кредитам, це тобто, я за якісь гроші повинна десь знайти житло, знайти роботу, тобто потрапити ще на додаткові кошти, просто ..... слів немає, але проте за 11 місяців 2023 пумб на 6 місці по прибутку у війну
Переїзд коштує мінімум 2 місяці оренди житла.. ок 20 тис. 2 місяці на їжу, плюс пошук роботи ще, бо там і без нас кандидатів вагон. Зарплатня аж 15-20 тис, якщо пощастить. Треба їм калькулятор подарувати
Так, вони спілкуються як гопники, як не дивно більшість дівчат, я єдине зараз переживаю, щоб не нашкодили дитині, зараз маємо проблеми зі здоров'ям....в мене раніше був страх, зараз навпаки більше агресії. Якщо б у мене знайшлися кошти закрити кредити від цього банку, краще знайшла гарного адвоката, і сама подала б на них в суд, думаю, що знайшли б за що....
Самій не треба. Подадуть, будете захищатися

Останнє редагування:
Тим більше не хвилюйтесь і відмежуйтесь від цієї ситуації з банком.
Кошти витрачайте на себе і дитину. Дитині потрібна спокійна, впевнена і позитивна мама. 😊
[..і трішечки коштів відкладайте на адвоката, щоб бути готовою в разі чого 🤞 якщо вони раптом захочуть судитись]
Дякую за підтримку, ми зараз в лікарні по швидкій. Ви праві, діти сім'я це саме важливе. Всім бажаю здоров'я і вашим близьким.

Дякую за підтримку, ми зараз в лікарні по швидкій. Ви праві, діти сім'я це саме важливе. Всім бажаю здоров'я і вашим близьким.
Не треба нервувати через це (принаймні намагатися), якщо вже така ситуація сталася. Якщо що, на форумі кваліфіковані юристи, дійсно професійні, допоможуть поборотися. Кажу як людина, яка перемогла у суді банк саме за допомогою юриста з цього форуму. Попіклуйтеся про свою родину і найшвидшого одужання, це дійсно важливо.

Не треба нервувати через це (принаймні намагатися), якщо вже така ситуація сталася. Якщо що, на форумі кваліфіковані юристи, дійсно професійні, допоможуть поборотися. Кажу як людина, яка перемогла у суді банк саме за допомогою юриста з цього форуму. Попіклуйтеся про свою родину і найшвидшого одужання, це дійсно важливо.
Дякую

Назад
Угорі