Погрози від ПУМБ!

• Автор теми Автор теми Ирин
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 85
  • Перегляди Перегляди 5K
Добрий вечір)
Службою Безпеки Банку розпочато перевірку Вашої справи. Сплатіть борг 27,... UAH та усуньте передумови примусового стягнення!
Щось у Вас подібне було? Дякую
Було,є і буде. На більше у них фантазії не вистачає

Мне такое смс каждую неделю приходит розпочато перевірку справи передано до СБ банка

Добрий вечір)
Службою Безпеки Банку розпочато перевірку Вашої справи. Сплатіть борг 27,... UAH та усуньте передумови примусового стягнення!
Так приходило таке
Добрий вечір)
Вот спеціально знайшла ,21 березня приходило таке ,31 березня цитую : розпочато перевірку справи. ,10 квітня знову смс цитую :розпочато перевірку справи.,18 квітня справа готується на передачу до коллекторського агенства ,сплатіть борг збережіть пряму взаємодію з банком.,19 квітня цитую :розпочато перевірку справи.

Так приходило таке

Вот спеціально знайшла ,21 березня приходило таке ,31 березня цитую : розпочато перевірку справи. ,10 квітня знову смс цитую :розпочато перевірку справи.,18 квітня справа готується на передачу до коллекторського агенства ,сплатіть борг збережіть пряму взаємодію з банком.,19 квітня цитую :розпочато перевірку справи.
Ледарі

Так приходило таке

Періодичність... зрозуміло))дяк

У мене в них закриті два кредита ,є карта з лмітом в34000 ,за який уже оплачено разом з відсотками 62000,на початку війни не все було змога вносити платежі в повному розмірі ,так тепер у мене карта в -37000 і ще якісь додатковий борг 10000 за яку і телефонують .Взяла виписку з рахунку сама офігіла від того скільки вже заплатила. Наступного разу отримають від мене кошти тільки після суду або якщо зможемо вийти з ними на якусь адекватну сумму. Суд не лякає,якщо прийдеться платити ок ,але тоді вже точно буду знати що виплачу а не викидую 2-3 тисячі в місяць в повітря
Виписку в відділенні брали?
Добрий день! Мене звати Марія. Ситуація за кредитом досить критична, вже 206 днів прострочення. Якщо від Вас не поступить оплата, Банк може передати Вашу справу на стягнення Колекторським агентствам. Вам ТЕРМІНОВО необхідно сплатити борг. На сьогоднішній день сума боргу по договору № *******,,,?1- складає 21,.....70 грн,
Ви встигаєте здійснити оплату сьогодні?

Шо з ними робити?
Накопичувати дні прострочення не варіант, через невиконання Вами договірних зобов’язань більше 4-х місяців, Банк готує Вашу справу на передачу до Колекторської компанії. Після передачі Вашої справи в роботу Колекторської компанії Ви не зможете приймати участь у програмах лояльності від Банку.

Останнє редагування:
Розмова з колекторами може бути зовсім іншою. Якщо підемо Вам на зустріч та надамо декілька додаткових днів для пошуку та внесення грошей до 27.04.23, встигнете внести всю суму боргу?
Сегодня как с ума сошли

Розмова з колекторами може бути зовсім іншою. Якщо підемо Вам на зустріч та надамо декілька додаткових днів для пошуку та внесення грошей до 27.04.23, встигнете внести всю суму боргу?
Сегодня как с ума сошли
За то я з ними взагалі
не розмовляю

Останнє редагування:
Сегодня как с ума сошли

Та они всем звонят кого нашли, но я им уже столько процента оплатила, что теперь только после суда будет следующая оплата
у мене на сьогодні тіло 34 к ,карта чомусь в мінус 37к,і ще плюс требують оплатити 10 к одним платежем якоби відсоток який не платився під час їхніх зловнозвісних кредитних канікул. Взагалом сплачено їм відсотками 62к

у мене на сьогодні тіло 34 к ,карта чомусь в мінус 37к,і ще плюс требують оплатити 10 к одним платежем якоби відсоток який не платився під час їхніх зловнозвісних кредитних канікул. Взагалом сплачено їм відсотками 62к
Я вообще не понимаю их расчёты, буду ждать пока подадут в суд, там уже и будем решать

Нічого не трісне?

Назад
Угорі