Погрози від А Банку в повідомленні.

• Автор теми Автор теми Stasborn1989
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 862

Stasborn1989

Читач
Дописи
6
Реакції
0
Бали
1
Stasborn1989 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А Банк сьогодні надіслав повідомлення з погрозою подати до суду. Прострочена заборгованість 6міс. Тіло +% 23070гр. Пропонували реструктуризацію на термін 60міс по 760гр на міс. Відмовився. Яка ймовірність що дійсно подадуть до суду?

Вкладення

• IMG_20230621_131641.webp
    IMG_20230621_131641.webp
    18.6 Кб · Перегляди: 93
А Банк сьогодні надіслав повідомлення з погрозою подати до суду. Прострочена заборгованість 6міс. Тіло +% 23070гр. Пропонували реструктуризацію на термін 60міс по 760гр на міс. Відмовився. Яка ймовірність що дійсно подадуть до суду?
5 років таке шлють. Іноді для розваги навіть з ними спілкуюся. Був суд, сплатила все що хотіли по ВП в 2018 році, але їм мало, вони хочуть ще, ну я не горда, можемо до суду сходити(тепер то умна), але ж далі смс не йдуть, тому чекаю.

5 років таке шлють. Іноді для розваги навіть з ними спілкуюся. Був суд, сплатила все що хотіли по ВП в 2018 році, але їм мало, вони хочуть ще, ну я не горда, можемо до суду сходити(тепер то умна), але ж далі смс не йдуть, тому чекаю.
Ясно. А який у вас був термін просрочки, після чого подали позов до суду?

Менi взагалi написали приiхати до Запорiжжя на таку то дату на засiдання суду. А я знахожусь у Бердянську - це окупована терiтория. I як я повинен туди попасти? Самiж це бачать i ставлять нереальнi умови.

Як на мене самий ненормальний банк. Чесно. тим більше у Вашій ситуації - забийте. Головне бережіть себе і рідних.

Назад
Угорі