Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
А Банк сьогодні надіслав повідомлення з погрозою подати до суду. Прострочена заборгованість 6міс. Тіло +% 23070гр. Пропонували реструктуризацію на термін 60міс по 760гр на міс. Відмовився. Яка ймовірність що дійсно подадуть до суду?
А Банк сьогодні надіслав повідомлення з погрозою подати до суду. Прострочена заборгованість 6міс. Тіло +% 23070гр. Пропонували реструктуризацію на термін 60міс по 760гр на міс. Відмовився. Яка ймовірність що дійсно подадуть до суду?
5 років таке шлють. Іноді для розваги навіть з ними спілкуюся. Був суд, сплатила все що хотіли по ВП в 2018 році, але їм мало, вони хочуть ще, ну я не горда, можемо до суду сходити(тепер то умна), але ж далі смс не йдуть, тому чекаю.
5 років таке шлють. Іноді для розваги навіть з ними спілкуюся. Був суд, сплатила все що хотіли по ВП в 2018 році, але їм мало, вони хочуть ще, ну я не горда, можемо до суду сходити(тепер то умна), але ж далі смс не йдуть, тому чекаю.
Менi взагалi написали приiхати до Запорiжжя на таку то дату на засiдання суду. А я знахожусь у Бердянську - це окупована терiтория. I як я повинен туди попасти? Самiж це бачать i ставлять нереальнi умови.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.